MASTERSTUDIES

Kommunikációs design Mesterdiplomákat Megtekintése Spanyolországban 2020

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

A kommunikációdesignon belül eszközök változatos skáláját találjuk, a szakmabelieknek pedig a hatékony üzenetek megtervezése mellett kreatív és gyakorlati készségekkel is rendelkezniük kell. A szakemberek a szövegírás, a reklámrendezés, a PR-os és a kommunikációs csatornák megválasztásának készsége mellett az emberi viselkedésről és motivációról tanultaknak is nagy hasznát vehetik egy cég arculatának kialakításánál, esetleg egy márka vagy egy kampány tervezésénél.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

A Legjobb Kommunikációs design Mesterdiplomák Spanyolországban 2020

2 Találatok Kommunikációs design, Spanyolország Filter

Mester Üzleti és Stratégiai Tervezési Labs

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Spanyolország, Madrid
Executive kurzusok
01 Jan 2020
<
Nappali
<
11 hónap
Angol
Campus

A Master of Business

Tovább

A kommunikációs tervező laborok mestere

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Spanyolország, Madrid
Executive kurzusok
01 Feb 2020
<
Nappali
Angol
Campus

A Master of Communication Design Labs felajánlja a kulcsot az összekapcsolt tudományok összetettségének kezeléséhez, amelyeket a kreatív folyamat során feltártak. A hallgatók ...

Tovább