KULFOLDIMESTER.HU

Távoktatás Learning Systems Mesterek Áttekintése Észak Amerika 2019

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Az Egyesült Államok nagy ország Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "az Egyesült Államokban ". Azt is gyűjti a több mint 310 millió ember, ami a világ 's harmadik legnépesebb. Ez magában foglalja a sűrűn lakott városok burjánzó elővárosok, és hatalmas, lakatlan, és természetesen gyönyörű területen egyszerre.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Learning Systems Egyetemi Tanulmányok Észak Amerika 2019

8 Találatok Learning Systems, Észak Amerika, Távoktatás Filter

MicroMasters program az e-learningben: a virtuális tanítás tevékenységeit és tartalmát hozza létre (Galileo Egyetem)

edX
On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 16 hetek Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Cambridge + 1 további

Hatékony e-tanulás a szervezetekben való képzéshez; felsőoktatás és középfokú oktatás.

MicroMasters program a vezető oktatási innováció és fejlesztés terén (Michigan Egyetem)

edX
On-line Nappali Részidős oktatás 20 - 35 hetek Április 2020 Amerikai Egyesült Államok Cambridge + 1 további

Legyen innovatív vezetője az új R

Online oktatási mesterképzés (MED) a tanításban és tanulásban

Concordia University Chicago - Online Degree Programs
On-line Nappali 12 - 24 hónapok Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok River Forest

A Chicagói Egyetem oktatásában és tanulásában szerzett oklevelet a jelenlegi pedagógusok számára tervezték, akik a gyakorló szemüvegén keresztül elmélyítik a tanterv, az oktatás és az értékelés elmélete megértését.

Az oktatás tanítása a tanulás tervezésében és technikájában

Saint Mary's University of Minnesota Online
On-line Nappali Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Winona

A K-12 oktatók és ügyintézők felé irányítva, a Saint Mary's University of Minnesota online oktatási mestere a tanulás tervezésében és technikájában páratlan technológiai ismeretekkel párosítja az úttörő kutatást, így építhet oktatási megoldásokat a különböző tanulók számára. Fedezze fel az olyan oktatási területeket, mint a hallgatói központú tanulás, mint a tudás, a tanulás személyre szabása és a gondolkodásmódra való törekvés, hogy a diákok és a tanárok egyaránt optimalizálhassák az elkötelezettséget.

Mester az Oktatási Rendszerekben

Florida State University, College of Education
Campus On-line 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Tallahassee

Az FSU Oktatási Rendszereinek és Tanulási Technológiáinak (ISLT) programját befejező hallgatók nagy keresletben vannak. A mai világban a vállalkozások, a kormányzati szervek, az egyetemek, az iskolák és a sok más szervezet érdekli az olyan személyek felvételét, akik innovatív megközelítéseket hozhatnak az emberek képességeinek, tudásának és teljesítményének javításában.

Online mesterképzés az oktatásban

California Southern University
On-line Nappali 2 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Costa Mesa

California Southern University 's School of Education kínál egy végzős program, amely vezet a Master of Education (M. Ed) koncentrációival tanácsadás az oktatás, tanterv és az oktatási tervezés és a szervezeti vezetés.

Mester az oktatás (MED) a tanítás és a tanulás

Concordia University Chicago
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónapok Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Chicago River Forest + 3 további

A Concordia University Chicago oktatásában és tanulásában szerzett Concordia University Chicago a jelenlegi pedagógusok számára tervezték, akik a gyakorló szemüvegén keresztül akarják elmélyíteni a tanterv, az oktatás és az értékelés elmélete megértését. Ez a program innovatív oktatási stratégiákat biztosít az osztálytermi technológiák, a különböző hallgatói populációk, a diszciplináris írástudás és az egyre komplexebb értékelési környezet, amely felelősen összekapcsolja a nemzeti szabványokat és értékelést.

Master of Education az értékelés, értékelés, kutatás és tanulás

Georgia Southern University
On-line Nappali 2 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Statesboro

Az M.Ed. Az értékelés, értékelés, kutatás és tanulás célja, hogy a hallgatóknak szakmai kutatási ismereteket és készségeket nyújtsanak, amelyek az informatikai döntéshozatalhoz szükségesek ahhoz, hogy a humán szolgáltatások sikeres eljuttatását a különböző beállításokban végezzék el.