40 Mester Programok ban ben Lettország for 2024

Mester Programok ban ben Lettország for 2024Filter
    • Riga, Lettország

    Teljes idő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A program célja, hogy a sporttudományban szakmai tanulmányokat nyújtson a sporttudományi kontextusban az állami gazdasági, kulturális és társadalmi igényeknek megfelelően, és hogy szakmai tanulmányokat nyújtson a sporttudományi elméleteken alapuló, szakmai színvonalnak megfelelő, gyakorlatilag az oktatásban és a sportban alkalmazható tanulmányokhoz. szakember.

    • Riga, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a mesterképzés olyan stratégiai kommunikációs és PR menedzsereket és vezetőket készít fel, akik nem csak egy kommunikációs és PR-vállalat, a vállalaton belüli szerkezeti egységeik, állami intézmények vagy önkormányzati szervezetek irányítására képesek, hanem arra is, hogy politikusként, köztisztviselőként vagy üzletemberként karriert futhassanak be. A megszerzett tudásszint lehetővé teszi, hogy másoknak kommunikációt tanítson, hogy önállóan dolgozzon a szakterületén, hogy csoportot vezessen, és hogy folytassa doktori tanulmányait.

    • Riga, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Biostatisztika mesterképzésben részt vevő hallgatók jól felszerelt előadótermekhez és modern számítógépes tantermekhez juthatnak a legújabb logisztikai erőforrásokkal, informatikai eszközökkel, statisztikai szoftverekkel (R, SAS, IBM SPSS Statistics, STATA), audio- és videoberendezésekkel, interaktív táblákkal, ill. valamint egy könyvtár kiterjedt kutatási adatbázisokkal a világ minden tájáról.

    • Jelgava, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A jelenlegi gazdasági trendek Lettországban és Európában kiemeli annak szükségességét, hogy magasan képzett szakemberek és kutatók közgazdasági, menedzsment és szociológiai kutatás.

    • Espoo, Finnország
    • Bordeaux, Franciaország
    • + 4 more

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A globális és uniós népesség növekedésével együtt a jólét és a jólét, az egy főre jutó fogyasztás is növekszik. Különösen az EU-ban a fogyasztás meghaladta a termelést, különösen a mindennapi élet részévé vált bonyolultabb, erőforrás-igényesebb technológiák és termékek tekintetében. Ennek eredményeként az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság fontossága tovább fog növekedni annak érdekében, hogy diverzifikáljuk beszerzési forrásainkat és kielégítsük igényeinket. Az AMIS mester program az innovatív és fenntartható fejlett anyagokhoz. A program elsődleges célja, hogy a hallgatók megértsék a nyersanyagok teljes értékláncát, és gondolkodjanak az innovációról és a vállalkozói szellemről a fenntarthatóságra összpontosítva.

    • Riga, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Emelje fel karrierlehetőségeit azáltal, hogy elmerül a mérnöki képességek és a stratégiai vezetés metszéspontjában mesterképzésünkkel. Alkalmazott projektek és szimulációk révén a hallgatók felbecsülhetetlen értékű betekintést nyernek a folyamatoptimalizálási és irányítási stratégiákba. Az akadémiai partnerségekhez, kutatási lehetőségekhez és szakértői kari útmutatáshoz való hozzáférés révén a diplomások sokoldalú vezetőkké válnak, akik készek az ipari tervezés és menedzsment jövőjének alakítására.

    • Riga, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A "Matematika és adattudomány" tanulmányi program célja, hogy élvonalbeli, technológiai alapú oktatást kínáljon, magasan képzett, matematikában, statisztikában, adattudományban és programozásban jártas szakembereket nevelve. A tanulmányi program három speciális alprogramot kínál: adattudomány, technológiai matematika és tiszta matematika.

    • Riga, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az üzleti pszichológia és az emberi erőforrás menedzsment professzionális mesterképzési programja sokoldalú tudást nyújt a leendő és dolgozó vállalkozóknak, hogy készségeiket a jelenlegi menedzsment trendeknek megfelelően fejlesszék. A program széleskörű betekintést nyújt az emberi erőforrás menedzsmentbe és az üzleti élettel kapcsolatos pszichológiai ismeretekbe. A képzés célja, hogy a hallgatók lehetőséget biztosítsanak a humánerőforrás-gazdálkodáshoz szükséges vezetéspszichológiai ismeretek és készségek elsajátítására, valamint a munkaerő-piaci követelményeknek megfelelő, nemzetközileg is versenyképes humánerőforrás-menedzsment szakemberek, menedzserek felkészítésére. A hallgatók rövid időn belül megszerezhetik a vállalkozásalapításhoz, az emberi erőforrások kezeléséhez és a vezetési pszichológia használatához szükséges ismereteket és tapasztalatokat. Az üzleti pszichológia és az emberi erőforrás menedzsment mesterképzés olyan tanulmányi kurzusokból áll, amelyek nemcsak Lettországban váltak népszerűvé, hanem nemzetközi vállalatoknál is széles körben alkalmazzák őket, például coaching, szupervízió, hálózatépítés és mások. A terület gyakorlói és szakértői irányításával lehetőség nyílik a vezetői és vállalkozói potenciál fejlesztésére.

    • Riga, Lettország
    • Daugavpils, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol, Lett

    A „Gazdasági biztonság” elnevezésű közös mesterszakos szakmai képzés mélyreható ismereteket nyújt a hallgatóknak a gazdasági biztonságról és annak biztosítására a gazdasági tevékenység során, valamint fejleszti a pénzügyi tevékenységekből eredő kockázatok azonosításának, megelőzésének és észlelésének készségeit. , nagy mennyiségű információt elemezni, megszervezni és irányítani saját és beosztottjaik munkáját. A program interdiszciplináris jellege biztosítja, hogy a hallgatók jogi, menedzsment, üzleti, polgári védelem és belső biztonság területén szerezzenek ismereteket és készségeket.

    • Jelgava, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A program célja, hogy oktassák tudományosan képzett szakemberek és az új tudósok kreatív gondolkodás és a kompetencia, hogy a döntéseket elősegítő jövőbeni fejlődését az élelmiszer-tudomány és az európai élelmiszer termelés, a versenyképesség a külföldi piacokon.

    • Jelgava, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ha magas szintű képesítést, jó állásajánlatokat szeretne szerezni, és bővíteni szeretné tudását a mérnöki szakterületen, akkor ez a tanulmányi program Önnek szól. Négy alprogramban tanulhatsz: "Járművek és szerviz", "Mezőgazdasági technológiák és technikák", "Energetika" és "Géptervezés és gyártás".

    • Riga, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Lettország egyetlen ilyen programja, a Riga Technical University Kémiai Technológiai Tanszéke nemcsak az oktatás és a kutatás színvonalát állította fel a területen, hanem továbbra is újradefiniálja a tudományág határait. A hallgatók világhírű oktatóktól tanulnak, akik széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek a kreatív, átfogó oktatásban és kutatásban, amely az alapvetőtől az alkalmazottig terjed.

    • Riga, Lettország

    Az egyetemen

    Angol

    Egyedülálló tanulmányi program, amely felkészíti a menedzsmenttudományok, a körkörös gazdaságtan és a szociális vállalkozói ismeretek mélyreható ismereteivel rendelkező szakembereket, és képessé teszi őket arra, hogy körkörös gazdasággal és szociális vállalkozással foglalkozó cégeket alapítsanak, irányítsanak és fejlesszenek.

    • Liepāja, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az „Információtechnológia” szakmai mesterképzés célja magasan képzett szakemberek képzése a technológiai és távközlési szakterületen, információtechnológiai projektek menedzselésére szakosodva.

    • Rēzekne, Lettország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A fejlett szakmai tanulmányok a hallgatók kompetenciáit népszerűsítik az oktatáskutatásban és a tanácsadásban.