Life Skills Mesterképzések

Life Skills Mesterképzés Összevetése

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Life Skills Mesterdiploma Összevetése 2018

Mutass többet

Mesterfokozat A Korai Gyermekkorban: Beavatkozási Perspektívák és Vonalak (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campus Nappali 1 év September 2018 Spanyolország Palma de Mallorca

A Mester célja, hogy olyan speciális és multidiszciplináris jellegű továbbképzést biztosítson, amely szakszerűen képes beavatkozni a hatévesnél fiatalabb gyermekek programjaiba és szolgáltatásaiba. [+]

Mi az?

A Mester célja, hogy olyan speciális és multidiszciplináris jellegű továbbképzést biztosítson, amely szakszerűen képes beavatkozni a hatévesnél fiatalabb gyermekek programjaiba és szolgáltatásaiba.

A társadalmi változások (multikulturalizmus, új családstruktúrák ...) és a jelenlegi tudományos fejlődés (idegtudományok, ragaszkodáselmélet, szisztémás szempontok ...) az élet első évében új megközelítéseket kell megvizsgálni a fejlődés és a beavatkozás terén.

A korai gyermekkorban való beavatkozás kulcsfontosságú a jövőbeli fejlődéshez, és szükséges a promóciós és támogató szolgáltatások bevonása, a megelőzési programok elősegítése és a kockázati helyzetek feltárása.... [-]