Filter
Mesterdiplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Life Skills Mesterképzés Összevetése

A mesterfokozat segít a hallgatóknak a készségekre építeni, technikákkal és további ismeretekkel való felszerelésük révén. A programok általában 1-2 évig tartanak. Ez az oktatás teszi a diplomások sokoldalúbb, alkalmazkodó és piacképes a szakmai világban.

Mi a mester az életkészségekben? Ez a fokozat speciális oktatást biztosít a tanárok számára, hogy jobban szolgálhassák a fiatal diákokat. Ez magában foglalja a gyermekkori fejlesztés alapjait egy olyan tanuló azonosításában, diagnózisában és beavatkozásában való képzésben, aki segítségre szorul. A programban résztvevők megismerhetik a saját tanítási képességüket az osztályteremben. A hallgatók ezt a diplomát szakosodhatnak különböző aspektusait az élet készségek azok számára, akik szenvednek a fizikai vagy szellemi fogyatékosságok, és megtanulják, hogyan kell ellátni a különböző emberek.

Az életismeretek mestere segít a tanulóknak megtanulni, hogyan taníthatják meg a gyermekeket problémamegoldó, elemző és kommunikációs készségek fejlesztésében. Ez magában foglalhatja, hogyan kell rutinszerűen, hogyan kommunikálni hatékonyan vagy hogyan gyakorolni a türelmet, melyek mindegyike alkalmazható a mindennapi életre. A hallgatók megtanulják azonosítani a kihívásokat az egyénekben, és kidolgozni stratégiákat, hogy megoldják őket.

A mesterképzés költsége változik. Ez attól függ, hogy a tandíj és más díjak a választott intézménynél. A leendő hallgatóknak különböző egyetemeket kell keresniük, hogy megtalálják az igényeiknek megfelelő programot.

Ez a fokozat segít a diplomások fejleszteni a készségeket, hogy segítsen másoknak, akik küzdenek a mindennapi életben. Ezenkívül lehetővé teszi a jelenlegi tanárok és más pedagógusok számára, hogy technikáikat a jelenlegi munkakörnyezetükben fokozzák, vagy további szerepet vállaljanak a speciális oktatásban. A diplomás is életképességi edzővé vagy olyan szakemberré válhat, aki a nonprofit vagy kormányzati szervezetekben a befogadási kérdésekre koncentrál.

A Master of Life Skills kínálják a főiskolák és egyetemek világszerte. De azok számára, akik nagyobb rugalmasságot igényelnek és inkább távolról tanulnak, vannak online lehetőségek is. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

2 Results in Life Skills

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

A korai gondozás mestere. A megelőzés, a diagnózis és a kezelés a gyermekfejlesztés alapvető vonatkozásaiba illeszkedik, a család előmozdításának és elősegítésének fontos ... [+]

Helyszínek: Barcelona - Madrid

Óra: Madrid SD / MXJ Barceona SD

Képesítés: ISEP által kiadott korai segítségnyújtó mester

körülbelül

A korai gondozás mestere. A megelőzés, a diagnózis és a kezelés a gyermekfejlesztés alapvető vonatkozásaiba illeszkedik, a család előmozdításának és elősegítésének fontosságát a fejlődésben, a kóros folyamatok és változások típusaiban, valamint a felismerés, diagnosztizálás módjaiban és beavatkoznak minden esetben.

A program teprepara a hiányosságok korai potenciális kockázatainak felderítésére, valamint a 6 év alatti gyermekek számára, akiknek fejlődési rendellenessége van, vagy szenvedés kockázatának vannak kitéve, maximális fizikai, szellemi és szociális.... [-]

Spanyolország Barcelona Madrid
October 2019
Campus
Bővebben magyarul
Universidad de las Islas Baleares - UIB

A Mester célja, hogy olyan speciális és multidiszciplináris jellegű továbbképzést biztosítson, amely szakszerűen képes beavatkozni a hatévesnél fiatalabb gyermekek progra ... [+]

Mi az?

A Mester célja, hogy olyan speciális és multidiszciplináris jellegű továbbképzést biztosítson, amely szakszerűen képes beavatkozni a hatévesnél fiatalabb gyermekek programjaiba és szolgáltatásaiba.

A társadalmi változások (multikulturalizmus, új családstruktúrák ...) és a jelenlegi tudományos fejlődés (idegtudományok, ragaszkodáselmélet, szisztémás szempontok ...) az élet első évében új megközelítéseket kell megvizsgálni a fejlődés és a beavatkozás terén.

A korai gyermekkorban való beavatkozás kulcsfontosságú a jövőbeli fejlődéshez, és szükséges a promóciós és támogató szolgáltatások bevonása, a megelőzési programok elősegítése és a kockázati helyzetek feltárása.... [-]

Spanyolország Palma
September 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul