Filter
Mesterdiplomák
Ázsia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Művészettörténet Mesterképzések Megtekintése Ázsia 2019/2020

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

A mester művészettörténet ösztönzi a diákokat, és fejleszti készségek megérteni a történelmi összefüggésben művészeti alkotások, hogy a kritikai elemzés, és képes megtenni értelmező olvasás mindkét műalkotások és tudományos szövegek.

Diákok, akik teljes mértékben részét Ázsiában egyre számokat. Jelenleg, a második és a harmadik legnagyobb gazdasága Ázsiában. Korlátozás nélkül, a hallgatók leírták idejüket Ázsiában, mint a legjobb élményt az életüket. Ma, három a négy legnépesebb ország a világon a Ázsia: Kína, India és Indonézia.

Művészettörténet Mesterképzések Áttekintése Ázsia 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
BA-k | PhD

1 Találatok Művészettörténet, Ázsia

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
BA-k | PhD
Paris-Sorbonne University Abu Dhabi

A Párizs-Sorbonne Egyetem (Párizs IV) és az École du Louvre professzionális mesterképzést kínál az Al Reem-szigeten található Abu Dhabi új párizsi Sorbonne Egyetem Művész ... [+]

A Párizs-Sorbonne Egyetem (Párizs IV) és az École du Louvre professzionális mesterképzést kínál az Al Reem-szigeten található Abu Dhabi új párizsi Sorbonne Egyetem Művészeti és Múzeumi Tanulmányok történetében. E két tekintélyes francia intézmény közötti együttműködés soha nem látott.

Abu Dhabi városa egyedül arra készül, hogy legalább hét új múzeumot, köztük a Louvre-t nyisson. Az elkövetkező években, képzett személyzet, akik a területén a történelem a művészetek és a különböző szakmák kapcsolódó múzeumi menedzsment, szükséges lesz, hogy támogassák a tudományos és szellemi minőség az ilyen intézmények. Ebben a sajátos kontextusban és annak érdekében, hogy ezekre a követelményekre válaszoljon, ez a szakmai mester program tervezték.... [-]

Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul