Filter
Mesterdiplomák
Ausztria A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Marketing Mester Megtekintése Ausztriában 2019

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. Egy már rendelkeznie kell egy egyetemi diploma, hogy alkalmazni kell a mester 's program. A legtöbb mester 's szak lenne szükség a diákok, hogy töltsenek ki egy mester ' s dolgozat vagy kutatási papírt.

A marketing és kommunikációs ismeretek elengedhetetlenek egy jó reklámkampány megalkotásához. A marketing és kommunikáció képzésekre járó hallgatók elsajátítják a különböző médiumok, azaz a televíziós, a rádiós, a digitális média és a nyomtatott reklámkampányok fogásait.

Az alapvető jellemzője az osztrák felsőoktatási rendszer egy négy éves tanfolyam. Befejezése után egyetemi diplomát, az egyetem gyakran ösztöndíjat azok a diákok, akik szeretnék, hogy további tanulmányok mester, sőt doktori szinten.

A Legjobb Marketing Egyetemi Tanulmányok Ausztriában 2019

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:
Egyéb képzési lehetőségek Nyugat-Európa

2 Results in Marketing, Ausztria

Webster Vienna Private University

A cél a gazdasági mag lehetőséget biztosítani a hallgató számára, hogy tanulmányozza a dinamika az emberi viselkedés befolyásoló gazdasági döntések ... ... [+]

Master of Arts (MA) Marketing

&nbsp

A cél a gazdasági mag lehetőséget biztosítani a hallgató számára, hogy tanulmányozza a dinamika az emberi viselkedés befolyásoló gazdasági döntéseket. Ebbe az elemzés vizsgálata hatékony marketing gyakorlatok és eljárások és az elemzési technikák előtt szükséges az alapvető marketing döntéseket.

&nbsp

Program tananyag

A 36 óra hitel szükséges a Master of Arts (MA), illetve a 48 óra hitel szükséges a Master of Business Administration (MBA ) Tartalmaznia kell a következő tanfolyamokat egy jelentős / hangsúlyt marketing:

MRKT 5000 Marketing (Előírt pálya) MRKT 5800 értékesítési menedzsment vagy MRKT 5890 Marketing Statisztika MRKT 5920 Marketing Csatorna kezelés MRKT 5940 Promóciós Management MRKT 5960 Marketing MRKT 5970 Marketingkutatás MRKT 5980 Nemzetközi Marketing MRKT 6000 integrált tanulmányok a marketing, illetve MR KT 6250 tézis ... [-]
Ausztria Vienna
October 2019
Nappali
Részidős oktatás
1.5 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
IMC University of Applied Sciences Krems

A marketing mesterképzésben a diákok szakosodhatnak a turizmus és a szolgáltatási marketing, a divat és az életmód marketing, valamint a kiskereskedelem és a vásárló mark ... [+]

Forduljon marketing kommunikációs szakértőhöz

Marketingkommunikációs szakembereket fejlesztünk ki, akik számos pozíciót nyitnak mind az ügyfél, mind pedig a szállítói oldalon. A diákok szakosodhatnak a turizmus és a szolgáltatás marketing, a divat és az életmód marketing, valamint a kiskereskedelem és a vásárló marketing.

Célcsoport

Érdeklik a marketing kommunikáció kihívásokkal bíró menedzsmentje. Ezen kívül különösen érdekel az alábbi iparágak egyikét: turizmus, divat és életmód vagy kiskereskedelem.

Karrier

Mint végzős, akkor abban a helyzetben, hogy vállalja a széles körű vezetői és vezetői pozíciókat. Az Ön feladata lehet marketing tervek és stratégiák kidolgozása, ügynökségekkel és marketingigazgatókkal való együttműködés irányítása, szerződéskötés és szerződéskötés, értékesítési munkatársak toborzása és képzése, értékesítési stratégiák és elosztóhálózatok kialakítása, piackutatási és értékesítési tervezési tevékenységek végzése, árképzési stratégiák kidolgozása, költségvetés és ellenőrzés.... [-]

Ausztria Krems an der Donau
September 2019
Nappali
4 félév
Campus
Bővebben magyarul