Marketing Mester Ausztriában

Marketing Mester Megtekintése Ausztriában 2018/2019

Marketing

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. Egy már rendelkeznie kell egy egyetemi diploma, hogy alkalmazni kell a mester 's program. A legtöbb mester 's szak lenne szükség a diákok, hogy töltsenek ki egy mester ' s dolgozat vagy kutatási papírt.

A marketing és kommunikáció képzések számos iparág ajtaját kitárják előtted, hiszen minden szervezetnek kommunikálnia kell a dolgozóival és az ügyfeleivel. A marketing és kommunikáció végzettséggel rendelkező álláskeresők jó eséllyel pályázhatnak marketing cégek vagy nagyvállalatok által kínált pozíciókra is.    

Ha arra gondolsz, hogy előmozdítja a nevelés egy olyan intézményben, ahol a tudományos kiválóság tartani, akkor Ausztriában kínálja a legjobb hely. Ezek az intézmények a kutatás alapja tehát lehetővé teszi a diákokat, hogy ötleteket, hogy hogyan oldja meg valós problémákat.

A Legjobb Marketing Egyetemi Tanulmányok Ausztriában 2018/2019

Mutass többet

Master Marketing

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Nappali 4 félév September 2019 Ausztria Krems an der Donau

Marketingkommunikációs szakembereket fejlesztünk ki, akik számos pozíciót nyitnak mind az ügyfél, mind pedig a szállítói oldalon. A diákok szakosodhatnak a turizmus és a szolgáltatás marketing, a divat és az életmód marketing, valamint a kiskereskedelem és a vásárló marketing. [+]

Forduljon marketing kommunikációs szakértőhöz

Marketingkommunikációs szakembereket fejlesztünk ki, akik számos pozíciót nyitnak mind az ügyfél, mind pedig a szállítói oldalon. A diákok szakosodhatnak a turizmus és a szolgáltatás marketing, a divat és az életmód marketing, valamint a kiskereskedelem és a vásárló marketing.

Célcsoport

Érdeklik a marketing kommunikáció kihívásokkal bíró menedzsmentje. Ezen kívül különösen érdekel az alábbi iparágak egyikét: turizmus, divat és életmód vagy kiskereskedelem.

Karrier

Mint végzős, akkor abban a helyzetben, hogy vállalja a széles körű vezetői és vezetői pozíciókat. Az Ön feladata lehet marketing tervek és stratégiák kidolgozása, ügynökségekkel és marketingigazgatókkal való együttműködés irányítása, szerződéskötés és szerződéskötés, értékesítési munkatársak toborzása és képzése, értékesítési stratégiák és elosztóhálózatok kialakítása, piackutatási és értékesítési tervezési tevékenységek végzése, árképzési stratégiák kidolgozása, költségvetés és ellenőrzés.... [-]


Master of Arts (MA) a marketing

Webster Vienna Private University
Campus Nappali Részidős 1.5 - 2 év October 2018 Ausztria Vienna + 1 további

A cél a gazdasági mag lehetőséget biztosítani a hallgató számára, hogy tanulmányozza a dinamika az emberi viselkedés befolyásoló gazdasági döntések ... [+]

Master of Arts (MA) Marketing

&nbsp

A cél a gazdasági mag lehetőséget biztosítani a hallgató számára, hogy tanulmányozza a dinamika az emberi viselkedés befolyásoló gazdasági döntéseket. Ebbe az elemzés vizsgálata hatékony marketing gyakorlatok és eljárások és az elemzési technikák előtt szükséges az alapvető marketing döntéseket.

&nbsp

Program tananyag

A 36 óra hitel szükséges a Master of Arts (MA), illetve a 48 óra hitel szükséges a Master of Business Administration (MBA ) Tartalmaznia kell a következő tanfolyamokat egy jelentős / hangsúlyt marketing:

MRKT 5000 Marketing (Előírt pálya) MRKT 5800 értékesítési menedzsment vagy MRKT 5890 Marketing Statisztika MRKT 5920 Marketing Csatorna kezelés MRKT 5940 Promóciós Management MRKT 5960 Marketing MRKT 5970 Marketingkutatás MRKT 5980 Nemzetközi Marketing MRKT 6000 integrált tanulmányok a marketing, illetve MR KT 6250 tézis ... [-]