Filter
Mesterdiplomák
Hollandia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Menedzsment Mesterdiplomákat Megtekintése Hollandiában 2019

Kínált szakirányok egy sor kapcsolódó területeken, Masters of Management programok posztgraduális képzési programok számára, akik érdeklődnek a teljesítése a vezető szerepet a pályaválasztás. Facility Management, Management of Learning, Közgazdasági és fogyasztói tanulmányok, nemzetközi menedzsment, vidékfejlesztés és kommunikáció, Management and Engineering és a városi vezetés és a fejlődés csak néhány a sok koncentráció elérhető Master of Management tanulók az üzleti iskolák Hollandiában.

Ez általában körülbelül két év alatt fejezik be a Master of Management program, bár iskolák Hollandiában kínálnak programokat a teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben, hogy fedezi a diákok egy elfoglaltsága az iskolán kívül. Master of Management diákok érkeznek minden területén a kezdőcsapatot: legutóbbi Bachelor 's diplomások, dolgozó szakemberek, valamint azoknak, akik egy szakmai átállást vagy promóció.Fontos, hogy kérjen több információt bármely Master of Management program, amely érdekli az üzleti iskola a holland mely használatával az űrlap a honlapon.

Ma az a nap, hogy kezd többet megtudni Master of Management programok Hollandiában, és hogyan a diplomáját is jobb az esély a megszerzésére az álmod karrierjét.

Tovább Kevesebb