Filter
Mesterdiplomák
Panama A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Menedzsment tanulmányok Mesterdiplomák Megtekintése Panamában 2019

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

A menedzserképzésre jelentkező hallgatónak lehetősége nyílik rá, hogy alapvető ismereteket szerezzen a különböző menedzseri koncepciókról és technikákról, melyeknek aztán egy sor különböző iparágban hasznát veheti a pályakeresés során.

Panama egy ország a közép-amerikai partok mind a Karib-tenger és az Északi-Csendes-óceánon. A könnyű utazási és számos olyan tapasztalatok, hogy Panama egyik legvonzóbb feltörekvő turisztikai célpontok a világon. Universidad Tecnológica de Panama (Műszaki Egyetem Panama, a legjobb egyetem Panama Mérnöki és logisztikai programok) van a Language Center, ahol meg lehet tanulni spanyol, angol, francia, német, japán, koreai, mandarin, olasz és sok más nyelven.

A Legjobb Menedzsment tanulmányok Mesterdiplomák Panamában 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb képzési lehetőségek Közép-Amerika és Karib

1 Találatok Menedzsment tanulmányok, Panama

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

A Mester Public Management (MGP) célja, hogy hozzájáruljon jobb működéséhez az állami szektor, a civil szervezetek és a PR ... ... [+]

Mester Public Management

A Mester Public Management (MGP) célja, hogy hozzájáruljon jobb működéséhez az állami szektor, a civil szervezetek és az állami-magán partnerségek révén megalakult emberek elkötelezett az ország és arról, hogy a kollektív célok elérése minőségétől függ a design & n tilde vagy, alkalmazásához és végrehajtásához közpolitikák.

&nbsp

A Mester a Public Management az Önnek megfelelő kombinációja a modern koncepciók és technikák területén az igazgatási és a közrend szervezetek és folyamatok vezet, tárgyalni, kezelni a konfliktusok és előállítani hatékony változásokat intézmények a konszenzust. Ez a program nagy hangsúlyt fektet az állandó kapcsolatot, hogy léteznie kell az cél-a lakosság jólétének és hogyan, el valaki feltétlenül kell együtt hozza létre a kívánt eredményt a pénzügyi és emberi erőforrásokat, hogy a környezeti feltételek, amelyek befolyásolják lehetőségek a valódi átalakulás a társadalomban. ... [-]

Panama Panama City
Október 2019
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul