MASTERSTUDIES

A Legjobb Mesterképzés Megtekintése Mianmarban 2020

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

"Ázsiai élet soha nem volt elég sok ember a világ minden tájáról. Tanulás Burma így lesz esélye érdemes így megfelel az ismertető életmód az emberek, miközben megbízható egyetemi és főiskolai élet. Lehet beiratkozni az International School Yangon vagy International School of Myanmar többek között elismert főiskolák. "

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Mesterdiplomákat Mianmarban 2020

Találat Filter

Mestere projekt menedzsment az építőiparban

Asian Institute of Technology
Mester
<
Részidős
Angol
Campus

Az Asian Institute of Technology támogatja a technológiai változás és a fenntartható fejlődés az ázsiai-csendes-óceáni térségben a felsőoktatás, a kutatás és a kölcsönhatások. ...

Tovább