MASTERSTUDIES

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Esslingen Németországban 2020/2021

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Esslingen város partján fekszik a Neckar folyó Baden-wurtlermberg, Dél-Németországban. Ez ad otthont a Esslingen University of Applied Sciences, amely szakon a gépiparban és az autóipari.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Esslingen Németországban

Találat Filter

MEng az autóipari rendszerek területén

Esslingen University of Applied Sciences
Mester
<
Nappali
<
3 félévek
Campus

Az utóbbi években az autóipari rendszerek száma, terjedelme és komplexitása megnőtt. Az autóipar hatalmas kihívással néz szembe a verseny fokozódása, valamint a költségekre, a ...

Tovább

MEng a gépészeti és autóipar tervezésében és fejlesztésében

Esslingen University of Applied Sciences
Mester
<
Nappali
<
3 félévek
Campus

A nemzetköziség nagyon fontos jellemző az Esslingen Egyetemen. A különféle kulturális háttérrel rendelkező hallgatók számára lehetőséget kínálunk tanulmányozni, dolgozni és eg ...

Tovább