MASTERSTUDIES

Mester az Amerikai Egyesült Freising Németországban 2020/2021

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Freising város a fővárosban a kerületi Freising az állam Bavaria Németországban. Ez két domb is észrevette a müncheni repülőtér repülés közben felszállás. Ez több mint 40.000 ember. Freising egyik a régi, vallásos város Bajorországban.

Mesterdiplomákat az Amerikai Egyesült Freising Németországban

Találat Filter

Európai Master program fogyasztói ügyek (Eureca)

TUM (Technische Universität München) Business School
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Fogyasztóvédelem a világszerte emelkedő területen kutatás és a felsőoktatás. Elemzi a fogyasztókat a gazdasági, társadalmi és ökológiai környezet. A tanulmány "A Need for Posz ...

Tovább