MASTERSTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Vallendar Németországban 2020/2021

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

Vallendar található a kerület Mayen-Koblenz. Ez egy kis lélekszámú, amely szolgálja a jó hírű magánegyetem található határain belül kínál különböző programokat elsősorban a menedzsment területén.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Vallendar Németországban

Találat Filter

Pénzügyi Mester

WHU – Otto Beisheim School of Management
MSc
<
Nappali
<
17&nbsp;-&nbsp;21 hónap
Angol
Campus

Tapasztalja meg az egyedülálló programot, amely ötvözi a finanszírozás alapos elemzését a gyakorlati jelentőséggel és nemzetközi perspektívával.

Tovább

Master in Management

WHU – Otto Beisheim School of Management
Mester
<
Nappali
<
17&nbsp;-&nbsp;21 hónap
Angol
Campus

Fedezze fel a csúcsminőségű programot, amely integrálja a tudományos kiválóságot gyakorlati jelentőséggel és globális perspektívával.

Tovább

Vállalkozói Master

WHU – Otto Beisheim School of Management
MSc
<
Nappali
<
17&nbsp;-&nbsp;21 hónap
Angol
Campus

Csatlakozzon egy olyan innovatív programhoz, amely tudományos színvonalat kínál a WHU egyedülálló vállalkozói hálózatával kombinálva.

Tovább