17 Mester Programok ban ben Exeter, Egyesült Királyság for 2024

Mester Programok ban ben Exeter, Egyesült Királyság for 2024Filter
    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ha el szeretne lépni egy olyan karrierbe, amely magában foglalja az ökonometria vagy közgazdaságtan kutatását, ez a program az Ön számára. Miközben megosztja az alapmodulokat az MSc Economics-szal, akkor erős alapot kap az ökonometria témáiban, mivel ezeket a modulokat magasabb szintű oktatással fogják tanítani.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az MSc Economics a programjaink legrugalmasabb és széles ismereteket kínál a legújabb gazdasági gondolkodás során. Szigorú képzést kap a gazdasági és ökonometriai elemzés technikáiról, amelyek lehetővé teszik a kortárs gazdasági kérdések mélyebb alábecsülését és a kvantitatív készségeket, hogy elemezhessék és megértsék a legújabb trendeket.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    9 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az Egyesült Királyság pénzügyi szektorában az összes munkahely körülbelül 30% -a marketing és ügyféllel kapcsolatos szerepet tölt be. Ha a banki és pénzügyi szolgáltatási ágazaton belül a marketingre szeretne szakosodni, akkor ez a program az Ön számára. A programot intenzív 9 hónapos vagy 12 hónapos időtartamon keresztül tanulmányozhatja. Mindkét formátum biztosítja az Ön tudását és készségeit annak biztosításához, hogy megfelelő helyzetben legyen a pozíció megszerzéséhez közvetlenül a banki és pénzügyi szolgáltatásokban, a marketingben vagy a kettő közötti felületen.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    9 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a program ideális, ha karriert kíván keresni befektetési elemzésben vagy portfóliókezelésben. 1973-ban alapították, ez volt az első pénzügyi magiszteri diploma az Egyesült Királyságban, és az elmúlt 40 évben nemzetközi hírnevet szerzett a kiváló képzés és tudományos ismeretek terén. A programot 2008 óta akkreditálja az Értékpapír és Beruházási Chartered Institute (CISI), és büszkék vagyunk arra, hogy a CISI Kiválósági Központja vagyunk. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van arra, hogy diplomája mellett a CISI-ből is képesítsen.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A számviteli és adózási MSc egy egyedülálló program, amelynek célja magas szintű tudományos ismereteket nyújtani az adópolitika és a gyakorlat korszerű fejleményeiről, valamint a számvitelről, mind az Egyesült Királyságban, mind a nemzetközi globális kontextusban. Röviden: célunk az, hogy a lehető legjobb felkészülést nyújtsuk Önnek a hosszú és sikeres számviteli karrierre az adózás szakterületén.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ha saját induló vállalkozását kívánja kifejleszteni, elindítja a következő nagy digitális platformot, növeli a meglévő családi vállalkozást, felhasználhatja az innovációt a multinacionális szervezet változásának katalizátoraként, vagy létrehozhat egy szociális vállalkozást a maximális pozitív hatás elérése érdekében, akkor ez a kurzus az Ön számára. Új vállalkozói és innovációs menedzsment mesterképzésünk mind a legújabb induló vállalkozások, mind a technológiai gondolkodás elméleti megértését, valamint a komplex jövőben való navigáláshoz és a gyorsított üzleti növekedés vezetéséhez szükséges gyakorlati ismereteket nyújt Önnek. A program célja az üzleti készségek átalakítása, hogy lehetővé tegye a bizonytalanság kezelését, robusztus kezdeményezések kidolgozását és a kiválasztott vállalkozás gyorsított üzleti növekedését.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a program mindenki számára alkalmas, aki el kívánja mélyíteni tudását a számvitel és a pénzügyek terén azzal a céllal, hogy bármelyik területen pályafutást kezdhessen. Az MSc Számviteli és Pénzügyek megalapozott alapot kínálnak a pénzügyi irányítás, a pénzügyi számvitel és a vezetői számvitel alapjaiban, és kiemelik a pénzügyekkel kapcsolatos kvantitatív készségeit. Betekintést nyer a vállalkozáson belüli számviteli folyamatokba (vezetői számvitel) és a külső jelentésekbe, valamint azoknak a vállalati értékeléshez (pénzügyi elszámolás) való relevanciájába.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ha pénzügyi és közgazdasági karriert szeretne folytatni a nemzetközi banki szektorban, pénz, bank- és pénzügyek MSc-je ideális választás. A Közgazdaságtudományi Tanszék és az Xfi Pénzügyi és Befektetési Központ közreműködésével ez a kurzus a fejlett közgazdaságtan- és pénzügyelméletek alkalmazására koncentrál a kereskedelmi pénzpiacokon és a banki szolgáltatások területén.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Az MSc Pénzügyi és Befektetési célja a diplomások szeretnék kísérni a pályafutását befektetési elemzés vagy portfoliókezelési. Alapul kidolgozott program több mint 40 évvel ezelőtt, a program kiváló képzést a foglalkoztatásra a pénzügyi

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Az okleveles pénzügyi elemzés és Alapkezelő az egyik a korlátozott számú programot globálisan amely elnyerte "Program Partner" minősítést a CFA Institute, ez azt jelenti, hogy a program keretében legalább 70% -át a CFA I. szintű és II tananyag.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    MSc közgazdaságtan programjaink célja, hogy elmélyítsék ismereteit és megértését a közgazdaságtanról, mint egy tudományos tudományágról. Programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy rugalmasak legyenek, így a legtöbb intellektuális megtérülést érheti el, függetlenül attól, hogy közgazdaságtanot tanulmányozott-e az egyetemi diploma fókuszában, vagy ha a közgazdaságtan a mennyiségi szempontból fókuszált fokozat kisebb része volt. Ez a program ötvözi a szokásos közgazdaságtan MSc szellemi szigorát a közgazdaságtan, a szociális pszichológia és a megismerés metszéspontjából származó betekintéssel.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Indítsa el üzleti karriert az Exeter Masters in Management (MIM) programmal. Ez a program ideális, ha nincs korábbi üzleti és menedzsment tárgyú tapasztalata, mivel fel fogja bocsátani az összes alapvető tudással és készséggel, amely képes a virágzásra egy dinamikus és folyamatosan változó üzleti környezetben. Az MSc Management program arra is alkalmas, ha tudását olyan területeken szeretné bővíteni, mint a stratégia, a jövőbeli trendek, a vezetés, az operatív menedzsment, a marketing és az üzleti elemzés. A kutatásvezérelt oktatásunkkal új, új megközelítést adunk neked ezekre és más témákra, hogy felkészítse Önt a különféle ágazati vezetői szerepkörökben való sikerességre.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A mi MSc Economics programok célja, hogy elmélyítse tudását és megértését a közgazdaságtan mint tudományos diszciplína. Mindegyik program merít a nemzetközi minősítésű végzett kutatás az osztályon belül, és tapasztalatairól tudósok a fejlődő gazdaságpolitika szervezetek, mint például a Bank of England, a

    • Online

    Részidő

    24 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Az online MA Oktatás (Master of Arts in Education) egy innovatív program, amelynek célja, hogy felvértezze Önt azokkal a készségekkel, amelyekkel sikeres lehet sokféle oktatási környezetben. Gazdag tantervet kínál, amely az oktatás területén globálisan vizsgálja az elméletet, a kutatást, a politikát és a gyakorlatot, és egyedülálló hallgatói élményt nyújt.

    • Exeter, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A turizmus vitathatatlanul a világ legnagyobb és univerzális iparága, amely minden kontinenst érint. Növekvő iparág, amelyhez képzett szakemberek köre szükséges növekedésének és hatásainak kezeléséhez. Ez a mester fel fogja adni a fejlett ismeretekkel és kritikus ismeretekkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a változatos és dinamikus idegenforgalmi ágazatban dolgozzanak. Ösztönző és kihívást jelentő programunk átfogó megközelítést alkalmaz a turizmus, valamint a gazdasággal, a környezettel és a társadalommal való kapcsolatok megértése érdekében, széles körű üzleti környezetben.