KULFOLDIMESTER.HU

2 Nemzetközi oktatás Mesterdiploma Távoktatás Mesterdiploma Megtekintése

A mesterdiplomát azok a diákok kapják, akik posztgraduális tanulmányokat végeztek egy adott tudományterületen vagy szakterületen, és a folyamat során nagyfokú hozzáértésről tettek tanúbizonyságot.

A Master in International Education néz ki, a különböző oktatási rendszerek és gyakorlatok a világban, és hogy ezek hogyan befolyásolja a különböző politikai és gazdasági környezetben. A mértéke tanítja a diákokat, a politika, a program irányítása és a nemzetközi tanulást.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Távoktatás Nemzetközi oktatás Mesterdiploma

2 Találatok Nemzetközi oktatás, Távoktatás Filter

Mester a nemzetközi oktatásban

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év November 2019 Fülöp-szigetek Manila Amerikai Egyesült Államok USA Online + 3 további

A kétéves tanfolyam (szakdolgozat) nemzetközi pedagógusok. Tartalmazza az alapvető tanfolyamok kutatási módszerek, valamint speciális tanfolyamok, mint például az e-tanulás, a kultúrák pszichológia, a nyelvi problémák, az összehasonlító oktatási rendszerekben.

Med kétnyelvű és multikulturális oktatás

Northern Arizona University
Campus On-line Részidős oktatás Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Flagstaff

A szak felkészíti a jelölteket a karrier, mint egy angol, mint második nyelv (ESL) tantermi tanár, ESL erőforrás tanár, vagy egy tanár feladata, hogy biztosítsa ESL használati és támogatását a rendszeres iskolai vagy speciális beállításokat.