KULFOLDIMESTER.HU

Távoktatás Nemzetközi oktatás Mesterek Áttekintése az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Diplomások, akik a teljes nemzetközi oktatási program, vagy persze lehet találni számos pozíciót a magán és az állami intézmények. Míg egyesek úgy dönt, tanítani, mások úgy dönt, hogy folytassa vezető beosztásokban a külföldi tanulmányi szervezetekkel.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Nemzetközi oktatás Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

2 Találatok Nemzetközi oktatás, Amerikai Egyesült Államok, Távoktatás Filter

Mester a nemzetközi oktatásban

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év November 2019 Fülöp-szigetek Manila Amerikai Egyesült Államok USA Online + 3 további

A kétéves tanfolyam (szakdolgozat) nemzetközi pedagógusok. Tartalmazza az alapvető tanfolyamok kutatási módszerek, valamint speciális tanfolyamok, mint például az e-tanulás, a kultúrák pszichológia, a nyelvi problémák, az összehasonlító oktatási rendszerekben.

Med kétnyelvű és multikulturális oktatás

Northern Arizona University
Campus On-line Részidős oktatás Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Zászlórúd

A szak felkészíti a jelölteket a karrier, mint egy angol, mint második nyelv (ESL) tantermi tanár, ESL erőforrás tanár, vagy egy tanár feladata, hogy biztosítsa ESL használati és támogatását a rendszeres iskolai vagy speciális beállításokat.