MASTERSTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Reggio Emilia Olaszországban 2020/2021

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Reggio Emilia Olaszországban

Találat Filter

Master Nemzetközi Menedzsment

CIS - Scuola per La Gestione D'Impresa
Mester
05 nov. 2020
<
Nappali
05 nov. 2020
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A Master International Management, immár 25. kiadása, az általános menedzsment tanfolyam, amely a közgazdaságtanra és az üzleti menedzsmentre jellemző technikákat és módszerta ...

Tovább