MASTERSTUDIES

2 Távoktatás Mesterdiploma Keresése az Amerikai Egyesült Pskov Oroszország

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

Kereseti fejlett képzés a mester kínálja a képessége, hogy növelje a készségfejlesztés és esetleg javítani a foglalkoztatás esélyeit egyidejűleg. Mesterképzésben is fel lehet ajánlani az interneten vagy részmunkaidős, hogy a diákok folytatni tanulmányaikat olyan módon, amely kényelmes számukra.

 

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

Kérj Információt Távoktatás Mesterképzések az Amerikai Egyesült Pskov Oroszországban 2021

2 Találatok Master, Pskov, Távoktatás Filter

Közgazdaságtudományi Mester

Pskov State University
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus
On-line

A program célja a nemzetközileg magasan képzett szakemberek kiképzése, akik hatékonyan alkalmazhatják az analitikai és kutatási kompetenciákat, a vezetői tulajdonságokat, az i ...

Tovább

Villamosenergia és Villamosmérnöki Mester

Pskov State University
Mester
<
Nappali
<
2 év
Orosz
Campus
On-line

A program végzetteinek tudása van tudományos kutatások elvégzésére és gyakorlati problémák megoldására az elektrotechnika és az energetika területén.

Tovább