MASTERSTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Pskov Oroszországban 2020/2021

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Megszerezte a mester szükséges két éves képzés után megszerezte a Bachelor. Ez a fejlett fok segíthet a diákok elérjék az oktatási és szakmai célok, mint a borzongás a Master program segítségével a vonat a diákok a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy földet a karrier az álmaikat.

 

Oroszország (oroszul: Россия) messze a legnagyobb ország a világon, amely több mint egy-nyolcada a Föld 's lakott terület. Az egykori Állami Bizottság Felsőoktatási Oroszországban finanszírozott 240 egyetemek, akadémiák és intézmények, így Oroszország szilárd országban tanulni be

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Pskov Oroszországban

Találat Filter

Közgazdaságtudományi Mester

Pskov State University
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus
On-line

A program célja a nemzetközileg magasan képzett szakemberek kiképzése, akik hatékonyan alkalmazhatják az analitikai és kutatási kompetenciákat, a vezetői tulajdonságokat, az i ...

Tovább

Villamosenergia és Villamosmérnöki Mester

Pskov State University
Mester
<
Nappali
<
2 év
Orosz
Campus
On-line

A program végzetteinek tudása van tudományos kutatások elvégzésére és gyakorlati problémák megoldására az elektrotechnika és az energetika területén.

Tovább