KULFOLDIMESTER.HU

Távoktatás Neveléstan Mesterek Áttekintése Spanyolországban 2019

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Egyesek választhatják az egyéni tanulást, ám a legtöbb tanulási módszer szerint a tanulók tanár vagy oktató segítségével sajátítják el az anyagot. A felsőoktatásban a tanulási folyamatot általában egyetemi tanárok felügyelik. Az oktatás sokféle körülmények között történhet, formális vagy informális környezetben.  

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Neveléstan Egyetemi Tanulmányok Spanyolországban 2019

23 Találatok Neveléstan, Spanyolország, Távoktatás Filter

Mester a fizikai előkészítésben és a sérülések megelőzésében

FutbolLab Spain Soccer Academy
On-line Nappali Részidős oktatás 6 hónap Nyílt Beiratkozás Spanyolország Barcelona + 1 további

A "Fizikai előkészítés és sérülésmegelőzés mestere (Isabel I Egyetem)" a hallgató először megtanulja a fizikai tréner szerepét, a helyes értékeléshez szükséges ismereteket és készségeket, valamint a sérülések és az összes fogalom képzési programját. mi a fizikai előkészítés.

Egyetemi diploma az egyetemi oktatásban

Universidad Europea - Programas Online
On-line 15 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Villaviciosa de Odón

Készüljön fel az egyetemi oktatás kihívásaira, ismerje meg a technológiai területek didaktikai-pedagógiai, kutatását, innovációját és használatát.

Mesterképzésre oktatási folyamatok a tanulás és tanítás

Universidad Nebrija
On-line Nappali Részidős oktatás 2 félévek Kérj Információt Spanyolország Madrid + 1 további

Nebrija University kínál az egész iskolai közösség a mesterképzésre oktatási folyamatok tanítás és tanulás, amelynek célja, hogy segítse a tanárképzés, amely konkrét iránymutatást, hogy megfeleljen az új kihívások a mai társadalomban, azzal a végső céllal, hogy elősegítsék az átalakulás tanárok valódi szakértők tanulás.

Mester fokozatot az oktatás és az információs technológia és a kommunikáció

Universidad de La Laguna
On-line Nappali 1 év Szeptember 2019 Spanyolország Santa Cruz de Tenerife

Az általános cél a mesterképzésre Oktatási és az IKT-k határozzák meg, a tág értelemben vett, így a szakemberek korszerű ismeretek és készségek, hogy vizsgálja meg: a tanítás-tanulás által támogatott IKT és kifejlesztett programok révén a virtuális környezetek képzési és oktatási innovációs projektek ICT formális oktatási intézményekben (mind oktatási intézmény) és a nem-formális tervezés és fejlesztés oktatási szoftver, online tananyagok, digitális tartalmak és oktatási alkalmazások keresztül terjesztett média és a digitális technológiákkal.

Mester fejlett pedagógiai tanulmányok

Universidad de La Laguna
On-line Nappali 2 félévek Szeptember 2019 Spanyolország Santa Cruz de Tenerife

A Mester Advanced neveléstudomány tervezték, azzal a céllal, hogy elősegítse a kutatók képzését és a képzett szakemberek elemzéseket és generál megoldásokat a problémák az oktatás a mai társadalomban. Visszamenőleges alapon, a több perspektívák és leendő hivatásuk sarokköve a koncepció komplex pedagógiai tudás, transzdiszciplináris és megkérdőjelezhetetlen társadalmi transzfer. Oktatási kutatási és innovációs képessége kulcsfontosságú a végrehajtási fejlődés és a társadalmi fenntarthatóság, regionális, nemzeti és nemzetközi tényezők. Ezen túlmenően, ha figyelembe vesszük ezt a javaslatot távoktatás, nyitottság a nemzeti és nemzetközi érdeklődő diákok szélesíti összefüggések és lehetőségek, amelyek felmerülnek az eredményeket ezen a területen.

Mester oktatási intézményekben

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona
On-line Nappali Kérj Információt Spanyolország Barcelona

Ez a mester célja a diplomások (diplomások, diplomások diplomások) szakmailag az oktatás, a formális és nem formális, az iskolákban, akik szeretnék, hogy megszilárdítsa és fokozza a karrier a felelős pozíciót egy oktatási intézmény.

Mester fokozatot oktatás és az új technológiák

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
On-line Részidős oktatás 12 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

képzési program oktatók, kutatók, oktatók, azzal a céllal, hogy lehetővé tegye a tudás és az új kommunikációs technológiák és információs, valamint új képzési modellek az e-learning és a b-learning, a javára képzési tevékenységek, az új oktatási környezetben. Ezért kívánja, hogy egy tanár, aki tudja, vállalnak és alkalmazkodni az új technológiák tanítási és kutatási igények ...

Mestertanár a spanyol, mint idegen nyelv

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona
On-line Nappali 18 hónap Kérj Információt Spanyolország Barcelona

A több mint 500 millió ember anyanyelve, akiknek ez az anyanyelve, a spanyol a második leggyakrabban használt natív nyelv a világon, megelőzve az angol és csak meghaladta a mandarin. Egy tanulmány szerint professzor Manuel Vázquez Angel Medel, 2050-ben, a spanyol lesz a legelterjedtebb anyanyelv a bolygón.

Egyetemi diplomás oktatási technológia: E-learning és tudásmenedzsment

Universitat Rovira i Virgili
On-line Nappali Részidős oktatás 9 hónap Kérj Információt Spanyolország Tarragona + 1 további

A mesterfokozat céljainak elérése érdekében a diákok elemzik az IKT-k mint új tanulási és tudásmenedzsment platformokat, amelyek az e-tanulás terén elért előrehaladásokra összpontosítanak; azonosítsa az oktatási-tanulási folyamat elméletei és stratégiái alapján a média kialakításának oktatási alapjait az e-tanulásban ...

Mester fokozatot pszichológiából

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona
On-line Nappali Részidős oktatás 10 hónap Kérj Információt Spanyolország Barcelona + 1 további

Az online mester fokozatot pszichológiából ad pontos ismerete dolgozni, mint egy pszichológus területén a nevelési és pályaválasztási tanácsadás, a figyelmet a sokszínűség és a kapcsolódó tanítási és tanulási nehézségek és a tanácsot.

szakmai mester cue - gyermek oktatás

Campus Universitario Europeo
On-line Nappali Részidős oktatás 6 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Marbella A Coruña Madrid + 3 további

Az eredete a latin szó Infantia, gyermekkor az az időszak, az emberi élet a születéstől a pubertás.A koncepció lehetővé teszi, hogy kinevezi a gyerekek ebben a korban (csecsemők) és az első állam a dolog után

Mester az IKT oktatási

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
On-line Nappali Részidős oktatás 15 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Madrid + 1 további

A Masters in Informatikai és Hírközlési alkalmazott oktatás által kínált üzleti iskolában a tudás és eszközök bevezetésével kapcsolatos a ...

Mesterképzés az oktatási központok vezetésében és irányításában

UNIR
On-line Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Spanyolország Logroño

A 100% -os online oktatási központok vezetői és vezetői mesterképzése megtanítja a szükséges készségeket az iskolák, iskolák, intézetek és más oktatási központokért. Ön megtanulja tervezni, előmozdítani és értékelni az iskolai közösséget javító sikeres intézkedéseket.

Mesterképzés az oktatási technológiában és a digitális kompetenciákban

UNIR
On-line Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Spanyolország Logroño

A mesterképzés az oktatási technológiában és a digitális kompetenciákban az első olyan hivatalos mesterfokozattal rendelkezik, amelynek neurotológiája ismeretes, hogy az IKT-k milyen hatással vannak a tanulási folyamatra. Az Oktatásban alkalmazott online IKT mesterként a 21. század digitális kompetenciáit szerezte meg.

Mesterképzés neuropszichológiában és oktatásban

UNIR
On-line Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Spanyolország Logroño

Az UNIR neuropszichológiai és on-line oktatási mestere az egyetlen mester, akivel megtanulják optimalizálni az iskolai teljesítményt és fejleszteni az összes tanuló tehetségét az osztályteremben.