KULFOLDIMESTER.HU

102 Neveléstan Mesterképzés Távoktatás Mesterképzés Megtekintése

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

Egyesek választhatják az egyéni tanulást, ám a legtöbb tanulási módszer szerint a tanulók tanár vagy oktató segítségével sajátítják el az anyagot. A felsőoktatásban a tanulási folyamatot általában egyetemi tanárok felügyelik. Az oktatás sokféle körülmények között történhet, formális vagy informális környezetben.  

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Távoktatás Neveléstan Mesterdiploma

102 Találatok Neveléstan, Távoktatás Filter

Mester a fizikai előkészítésben és a sérülések megelőzésében

FutbolLab Spain Soccer Academy
On-line Nappali Részidős oktatás 6 hónap Nyílt Beiratkozás Spanyolország Barcelona + 1 további

A "Fizikai előkészítés és sérülésmegelőzés mestere (Isabel I Egyetem)" a hallgató először megtanulja a fizikai tréner szerepét, a helyes értékeléshez szükséges ismereteket és készségeket, valamint a sérülések és az összes fogalom képzési programját. mi a fizikai előkészítés.

Mesterfokozat a kompetencia-alapú oktatásban (online diplomás)

Universidad Del Valle De Mexico
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Mexikó Mexikó város + 1 további

Ez az online mesterképzés lehetővé teszi, hogy elsajátítsa a kompetencia-megközelítés koncepcióit és módszereit, megfogalmazza és alkalmazza a tanítási és tanulási stratégiákat az akadémiai programok számára.

Egyetemi diploma az egyetemi oktatásban

Universidad Europea - Programas Online
On-line 15 hónap Szeptember 2020 Spanyolország Villaviciosa de Odón

Készüljön fel az egyetemi oktatás kihívásaira, ismerje meg a technológiai területek didaktikai-pedagógiai, kutatását, innovációját és használatát.

Master of Education az általános iskolai oktatásban A-osztályú tanúsítás

Faulkner University - Online Programs
On-line Nappali Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok USA Online

Az általános iskolai oktatásban mesterképzés az A osztályú tanúsítás tökéletes módja a jelenlegi tanárok számára, hogy fokozzák képességeiket és piacképességüket, vagy átirányítsák szakterületüket az általános iskolai tanulók felé. Az osztálytermi munkák mellett az oktatás felsőfokú végzettsége nyitja az ajtókat a terepen, a tantervek és a tankönyvek írásától a főkötelezetté válik. Azok számára, akik növelni szeretnék a tanúsítási szintjüket.

Mester az oktatás tananyag és oktatás

Faulkner University - Online Programs
On-line Részidős oktatás Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok USA Online

A Master in Education program lehetővé teszi, hogy megtanulják a készségeket és értékeket, amelyek növelik a karrierjét. Tananyagunk egyesíti a szakmai kurzusokat a tanterv tanfolyamokkal egy jól megrajzolt tananyag szerint. Ennek eredményeképpen hatékonyabb, hatékonyabb nevelővé válik, fokozott képességekkel az osztálytermek vezetésére és az iskolai tantervek tervezésére.

MA Oktatási Technológiai és Innovációs

Universidad UNIACC
On-line Nappali 18 hónap Kérj Információt Chile Santiago

Graduate Mester Oktatási Technológiai és Innovációs tanácsot eszközök oktatási intézmények minden szintjén a képzés tervezése és megvalósítása a projektek, amelyek intenzív használata az oktatási technológiák segítségével elméletek és tanulási stratégiák.

Mesterképzésre oktatási folyamatok a tanulás és tanítás

Universidad Nebrija
On-line Nappali Részidős oktatás 2 félévek Kérj Információt Spanyolország Madrid + 1 további

Nebrija University kínál az egész iskolai közösség a mesterképzésre oktatási folyamatok tanítás és tanulás, amelynek célja, hogy segítse a tanárképzés, amely konkrét iránymutatást, hogy megfeleljen az új kihívások a mai társadalomban, azzal a végső céllal, hogy elősegítsék az átalakulás tanárok valódi szakértők tanulás.

Mester fokozatot az oktatás és az információs technológia és a kommunikáció

Universidad de La Laguna
On-line Nappali 1 év Szeptember 2020 Spanyolország Tenerife Santa Cruz

Az általános cél a mesterképzésre Oktatási és az IKT-k határozzák meg, a tág értelemben vett, így a szakemberek korszerű ismeretek és készségek, hogy vizsgálja meg: a tanítás-tanulás által támogatott IKT és kifejlesztett programok révén a virtuális környezetek képzési és oktatási innovációs projektek ICT formális oktatási intézményekben (mind oktatási intézmény) és a nem-formális tervezés és fejlesztés oktatási szoftver, online tananyagok, digitális tartalmak és oktatási alkalmazások keresztül terjesztett média és a digitális technológiákkal.

Mesterképzés (med / alta) alapfokú oktatás (online)

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
On-line Nappali Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Montgomery + 1 további

Ezt az online programot szem előtt tartva tervezzük. Tartsa nappali munkáját és töltse ki mesterfokozatát egyszerre. Az ASU tanúsítási és nem tanúsítási lehetőségeket kínál az M.Ed. Az Elementary Education programban.

Mesterképzés (med / alta) kora gyermekkori (online)

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
On-line Nappali Részidős oktatás 21 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Montgomery + 1 további

Ez az online program úgy van megtervezve, hogy megőrizze a napi munkáját, és egyszerre töltse ki mesterfokozatát. Az ASU tanúsítási és nem tanúsítási lehetőségeket kínál az M.Ed. A korai gyermekkori nevelési programban.

Mesterképzés az oktatásban

Open University Of Cyprus
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Ciprus Ciprus Online + 1 további

A mesterképzés célja, hogy (a) pedagógiai tanulmányokat folytasson, különös hangsúlyt fektetve a szervezeti, igazgatási, értékelési és tantervi területekre az oktatásban, valamint a továbbképzésben, (b) a speciális pedagógiai ismeretek c) hasonló programokkal, európai és egyéb egyetemekkel és kutatóközpontokkal folytatott együttműködés, d) felsővezetői és kutatói felkészítés, az oktatás és a kreatív és produktív cselekvés vágya, valamint e) a pedagógiai kérdésekben a szélesebb oktatási közösség számára nyújtott szolgáltatások.

Master in Adult Education for Social Change

Open University Of Cyprus
On-line Nappali 2 év Kérj Információt Ciprus Ciprus Online

Végzettség a folyamatos oktatásban és az egész életen át tartó tanulásban

Open University Of Cyprus
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Ciprus Ciprus Online + 1 további

A posztgraduális tanterv a folyamatos oktatásra és az egész életen át tartó tanulás területére összpontosít, és két fő pillérről szól: a) általános felnőttképzés b) szakképzés.

E-learning mesterek

EELU Egyptian E-Learning University
On-line Nappali Szeptember 2020 Egyiptom Egyiptom Online

2010 júniusában EELU benyújtotta bylaw a posztgraduális program e-learning Karán neveléstudomány (FES) a Legfelsőbb Tanács egyiptomi egyetemekkel (SCU). Az SCU jóváhagyta az új bylaw a 15/7/2010.

Mester fejlett pedagógiai tanulmányok

Universidad de La Laguna
On-line Nappali 2 félévek Szeptember 2020 Spanyolország Tenerife Santa Cruz

A Mester Advanced neveléstudomány tervezték, azzal a céllal, hogy elősegítse a kutatók képzését és a képzett szakemberek elemzéseket és generál megoldásokat a problémák az oktatás a mai társadalomban. Visszamenőleges alapon, a több perspektívák és leendő hivatásuk sarokköve a koncepció komplex pedagógiai tudás, transzdiszciplináris és megkérdőjelezhetetlen társadalmi transzfer. Oktatási kutatási és innovációs képessége kulcsfontosságú a végrehajtási fejlődés és a társadalmi fenntarthatóság, regionális, nemzeti és nemzetközi tényezők. Ezen túlmenően, ha figyelembe vesszük ezt a javaslatot távoktatás, nyitottság a nemzeti és nemzetközi érdeklődő diákok szélesíti összefüggések és lehetőségek, amelyek felmerülnek az eredményeket ezen a területen.