Filter
Mesterdiplomák
Amerikai Egyesült Államok Indiana A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás Neveléstan Mesterképzések Tekintsd meg az Amerikai Egyesült Indiana Amerikai Egyesült Államok 2019

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

A tágabb értelemben vett oktatás olyan élmény, amely gazdagító hatással van egyénre. Következésképpen az oktatás kihathat a tanuló gondolkodására, érzéseire és cselekedeteire. A pedagógia fontos kifejezés az oktatásban, és a tanítás módszertanára utal.  

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Kérj Információt Távoktatás Neveléstan Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Indiana az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Neveléstan, Indiana, Távoktatás

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies

A Master of Education (M.Ed.) Online program célja az osztályban tanító keres felsőfokú ahol a hangsúly a tananyag és az oktatás. ... [+]

A Master of Education (M.Ed.) Online program célja az osztályban tanító keres felsőfokú ahol a hangsúly a tananyag és az oktatás. A jelölt a program motivált, hogy elérje, és tanulni egy új, szállítási mód és interakció. Agents of Change Az egyre növekvő aggodalmat minőségi oktatás Amerikában, a tanárok ma szüksége megértését különböző tanulási stílusok és kulturális háttérrel rendelkeznek, hogy megkönnyítsék tanulást olyan módon, amely lehetővé teszi a diákok teljes mértékben kiaknázni lehetőségeit minden osztályban. A hallgatók alakítják ki a gondolkodásmódot és készségek "Agents of Change" az osztályokban és az iskolákban egy Krisztus-központú környezet egész életen át tartó tanulás és a szolgáltatást. A hangsúly a mi M.Ed. program a hatékony oktatási stratégiák. A hangsúly az osztályteremben kerül a "Theory of Practice" modell. A vágy, hogy minden tanárunk hogy mit tanulnak az online tantermi és használja az osztályukban. A fogalmi keret, amely alapján a nemzeti szabványok fórumon, megerősíti ezek a megközelítések, hangsúlyt fektetve: - Végrehajtási utasítás céljából Hatékonyság - számos új technikákat, hogy vegyenek részt a tanulók is feltárt. - Vezető tantervi módosítása - A gyakorlati feladatok használnak megismételni a legújabb tanterv összehangolás által használt állami iskolák kezelésére elszámoltathatóság aggályok. - Ügyvezető osztályterem Learning - keresztül a konstruktivista nézet tanárok összpontosítani módon, hogy vegyenek részt a diákok. - Gyakorlása Fényvisszaverő Assessment - Tanári készségek fejlesztése, hogy hiteles értékelést lehetőségeket kiegészítve rubrikák fokozására tanulásnak. - Építési tanulási hálózatok - A tanárok állnak rendelkezésre számos forrásból és módon együttműködni és párbeszéd bevált gyakorlatok tanárok országszerte. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Marion Lexington Cincinnati Dayton  + 1 Több
Szeptember 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul