Filter
Mesterdiplomák
Amerikai Egyesült Államok Ohio Cincinnati A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás Neveléstan Mesterképzések Megtekintés az Amerikai Egyesült Cincinnati Amerikai Egyesült Államok 2019

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

A tágabb értelemben vett oktatás olyan élmény, amely gazdagító hatással van egyénre. Következésképpen az oktatás kihathat a tanuló gondolkodására, érzéseire és cselekedeteire. A pedagógia fontos kifejezés az oktatásban, és a tanítás módszertanára utal.  

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A város a Cincinnati, Ohio híres történelmi építészet, sportolók és az Ohio Jazz fesztiválon. Ez már sok nagy egyetemek és főiskolák, hogy válasszon.

Kérj Információt Távoktatás Neveléstan Mesterképzések az Amerikai Egyesült Cincinnati az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Neveléstan, Cincinnati, Távoktatás

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Ohio
Cincinnati
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies

A Master of Education (M.Ed.) Online program célja az osztályban tanító keres felsőfokú ahol a hangsúly a tananyag és az oktatás. ... [+]

A Master of Education (M.Ed.) Online program célja az osztályban tanító keres felsőfokú ahol a hangsúly a tananyag és az oktatás. A jelölt a program motivált, hogy elérje, és tanulni egy új, szállítási mód és interakció. Agents of Change Az egyre növekvő aggodalmat minőségi oktatás Amerikában, a tanárok ma szüksége megértését különböző tanulási stílusok és kulturális háttérrel rendelkeznek, hogy megkönnyítsék tanulást olyan módon, amely lehetővé teszi a diákok teljes mértékben kiaknázni lehetőségeit minden osztályban. A hallgatók alakítják ki a gondolkodásmódot és készségek "Agents of Change" az osztályokban és az iskolákban egy Krisztus-központú környezet egész életen át tartó tanulás és a szolgáltatást. A hangsúly a mi M.Ed. program a hatékony oktatási stratégiák. A hangsúly az osztályteremben kerül a "Theory of Practice" modell. A vágy, hogy minden tanárunk hogy mit tanulnak az online tantermi és használja az osztályukban. A fogalmi keret, amely alapján a nemzeti szabványok fórumon, megerősíti ezek a megközelítések, hangsúlyt fektetve: - Végrehajtási utasítás céljából Hatékonyság - számos új technikákat, hogy vegyenek részt a tanulók is feltárt. - Vezető tantervi módosítása - A gyakorlati feladatok használnak megismételni a legújabb tanterv összehangolás által használt állami iskolák kezelésére elszámoltathatóság aggályok. - Ügyvezető osztályterem Learning - keresztül a konstruktivista nézet tanárok összpontosítani módon, hogy vegyenek részt a diákok. - Gyakorlása Fényvisszaverő Assessment - Tanári készségek fejlesztése, hogy hiteles értékelést lehetőségeket kiegészítve rubrikák fokozására tanulásnak. - Építési tanulási hálózatok - A tanárok állnak rendelkezésre számos forrásból és módon együttműködni és párbeszéd bevált gyakorlatok tanárok országszerte. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Marion Lexington Cincinnati Dayton  + 1 Több
Szeptember 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul