Filter
Mesterdiplomák
Amerikai Egyesült Államok Ohio Ohio A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás Neveléstan Mesterképzések Találj az Amerikai Egyesült Ohio Amerikai Egyesült Államok 2019

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

Bár egyes oktatási formák nagyon kötetlenek lehetnek, többségében mégiscsak formalizált közegben tanulhatnak az emberek. Az oktatást jellemzően különböző szakaszokra osztják: bölcsőde, óvoda, általános iskola és középiskola. A felsőoktatás területén találjuk a főiskolai képzéseket, az alapképzéseket, a mester- és doktori képzéseket és a posztgraduális képzéseket.  

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Kérj Információt Távoktatás Neveléstan Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Ohio az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Neveléstan, Ohio, Távoktatás

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies

A Master of Education (M.Ed.) Online program célja az osztályban tanító keres felsőfokú ahol a hangsúly a tananyag és az oktatás. ... [+]

A Master of Education (M.Ed.) Online program célja az osztályban tanító keres felsőfokú ahol a hangsúly a tananyag és az oktatás. A jelölt a program motivált, hogy elérje, és tanulni egy új, szállítási mód és interakció. Agents of Change Az egyre növekvő aggodalmat minőségi oktatás Amerikában, a tanárok ma szüksége megértését különböző tanulási stílusok és kulturális háttérrel rendelkeznek, hogy megkönnyítsék tanulást olyan módon, amely lehetővé teszi a diákok teljes mértékben kiaknázni lehetőségeit minden osztályban. A hallgatók alakítják ki a gondolkodásmódot és készségek "Agents of Change" az osztályokban és az iskolákban egy Krisztus-központú környezet egész életen át tartó tanulás és a szolgáltatást. A hangsúly a mi M.Ed. program a hatékony oktatási stratégiák. A hangsúly az osztályteremben kerül a "Theory of Practice" modell. A vágy, hogy minden tanárunk hogy mit tanulnak az online tantermi és használja az osztályukban. A fogalmi keret, amely alapján a nemzeti szabványok fórumon, megerősíti ezek a megközelítések, hangsúlyt fektetve: - Végrehajtási utasítás céljából Hatékonyság - számos új technikákat, hogy vegyenek részt a tanulók is feltárt. - Vezető tantervi módosítása - A gyakorlati feladatok használnak megismételni a legújabb tanterv összehangolás által használt állami iskolák kezelésére elszámoltathatóság aggályok. - Ügyvezető osztályterem Learning - keresztül a konstruktivista nézet tanárok összpontosítani módon, hogy vegyenek részt a diákok. - Gyakorlása Fényvisszaverő Assessment - Tanári készségek fejlesztése, hogy hiteles értékelést lehetőségeket kiegészítve rubrikák fokozására tanulásnak. - Építési tanulási hálózatok - A tanárok állnak rendelkezésre számos forrásból és módon együttműködni és párbeszéd bevált gyakorlatok tanárok országszerte. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Marion Lexington Cincinnati Dayton  + 1 Több
Szeptember 2019
Nappali
On-line
Bővebben magyarul