Neveléstan Mesterképzések 2020 Megtekintése az Amerikai Egyesült York az Amerikai Egyesült Államokban

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  Az oktatás az a folyamat, mely során valamilyen formában tudásra lehet szert tenni, legyen szó értékrendekről, szokásokról vagy készségekről. Az ember sokf… Tovább

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

Az oktatás az a folyamat, mely során valamilyen formában tudásra lehet szert tenni, legyen szó értékrendekről, szokásokról vagy készségekről. Az ember sokféle formában tanulhatnak. A módszerek között megtaláljuk a tanítást, a mesélést, a nyílt vitát, a képzést és a kutatást.  

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A York városában megtalálható az állam Pennsylvania, ahol a rangsorban a 14. legnagyobb a lakosság több mint 43.000 fő. Ez több történelmi helyszínek és gyönyörű ősi építészet, amely megkülönbözteti a többi városban. Ez számos felsőoktatási intézmények a legrégebbi alapították 1787-ben.

Kérj Információt Neveléstan Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült York az Amerikai Egyesült Államokban 2020

Kevesebb
York College of Pennsylvania (YCP)
York, Amerikai Egyesült Államok

A Master of Education program egy szakmai felkészítő program célja, hogy építsen a vezetési kapacitásokat regionális állami és magániskolák.

A Master of Education program egy szakmai felkészítő program célja, hogy építsen a vezetési kapacitásokat regionális állami és magániskolák. -
Executive kurzusok
Nappali
Részidős oktatás
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba