357 Mester Programok ban ben Portugália for 2024

Mester Programok ban ben Portugália for 2024Filter
    • Lisbon, Portugália

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Összekevert

    Angol

    A Football Business Academy a futball-üzleti oktatás világszinten vezető szereplője, amelynek célja a futballipar professzionalizálódásának felgyorsítása, valamint a játék jelenlegi és jövőbeli vezetőinek fejlesztése. A 2017-ben alapított, svájci székhelyű The FBA legismertebb zászlóshajója – a Professional Master in Football Business –, amely egy 12 hónapos program, évente két felvétellel.

    • Lisbon, Portugália

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Portugál

    Az üzleti és a versenygazdaságtan Master kétéves portugál nyelvű, munkaviszony utáni mesterfokozat, amelynek célja speciális képzés biztosítása a vállalati gazdaságtan és az üzleti stratégia területén, valamint a verseny és az ágazatok szabályozása területén. .

    • Porto, Portugália

    Teljes idő

    3 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A Marketing MSc fő célja garantálni a kapcsolatot az elméletek és a tanított modell, valamint a mai marketingtevékenység problémáinak valósága között. Így hajlamosak vagyunk az esettanulmányokkal együtt a lehető legnagyobb mértékben empirikus tanítási megközelítést alkalmazni. Kidolgoztunk egy pragmatikus megközelítést, amely hasznos kutatásra ösztönzi a hallgatókat.

    • Lisbon, Portugália

    Teljes idő

    2 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Portugál

    A tudomány és a földrajzi információs rendszerek szakirány célja a földrajzi információelemzéshez és technológiához kapcsolódó műszaki és tudományos keret biztosítása, különös tekintettel a téradatok modellezéséhez és elemzéséhez, valamint a szervezetekben a földrajzi információs rendszerek tervezéséhez és tervezéséhez kapcsolódó készségekre.

    • Monte de Caparica, Portugália

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A mesterképzés általános célja olyan szakemberek képzése, akik képesek megfelelni az akvakultúra-ágazat igényeinek, hozzájárulva a termelés fenntarthatóságának, az akvakultúra egészségének, józanságának és jólétének javításához, valamint az élelmiszerbiztonság és a közegészségügy minőségének javításához. . Az akvakultúra alapelveire és az akvakultúra-állat- és algafarmok életképességét befolyásoló főbb tényezőkre, valamint az élelmiszertermelési rendszerekre összpontosít, magasan képzett szakemberek képzésére, akik képesek lesznek integrálni az iparba. A Fenntartható akvakultúra mesterképzés (120 ECTS) a mesterfokozat megszerzésére jogosít.

    • Leiria, Portugália

    Részidő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A tanfolyam célja elsősorban az ország és a régió számára stratégiai jelentőséget tulajdonító szakmai tárgyak fejlett alkalmazott ismereteinek biztosítása. Ennek megfelelően a célok magukban foglalják az elméleti ismeretek és a szükséges készségek hallgatók általi megszerzését az elektronika és telekommunikáció, illetve az energia és az automatizálás területén. A tanfolyam célja az is, hogy lehetővé tegye az elektrotechnikai végzettséggel rendelkezők számára tanulmányaik folytatását azáltal, hogy lehetővé teszik a szakemberek specializálódását és műszaki / tudományos frissítését. A tanfolyam célja az is, hogy aktívan hozzájáruljon a nemzeti technológiai fejlődés előmozdításához, és növelje a hozzáadott értéket az ország és a régió iparában, projektek, disszertációk és ipari elhelyezések révén a vállalatokban és a K + F intézményekben.

    • Lisbon, Portugália

    Teljes idő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol, Portugál

    Az építőmérnöki szakma lehetővé teszi az ezzel foglalkozók számára, hogy részt vegyenek a természet erőinek racionális, hatékony és környezetbarát irányításában a lakosság javára. Építőmérnökként egy kaland főszereplője vagy résztvevője: az emberiség jólétének és életminőségének javítása. Az építőmérnökök kötelessége gondoskodni a modern társadalmak működéséhez létfontosságú építmények és rendszerek biztonságáról, és számtalan életért viselik a felelősséget a vállukon; egy szerkezet, például egy híd, egy gát vagy egy épület meghibásodása mindig katasztrofális következményekkel jár.

    • Lisbon, Portugália

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Portugál

    A közegészségügy kulcsfontosságú az egészséget befolyásoló tényezők tanulmányozásában, az egészség előmozdításában, a betegségek megelőzésében és nyomon követésében, az egyenlőtlenségek megszüntetésében, valamint a bizonyítékokon alapuló szakpolitikák támogatásában. A közegészségügyi mesterképzés a jövő vezetőit képzi ki a közegészségügy területén, lehetővé téve számukra, hogy minden ágazatban, Portugáliában vagy nemzetközi szinten foglalkozzanak a közegészségügyi kihívásokkal.

    • Lisbon, Portugália

    Teljes idő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A Sea Governance egy interdiszciplináris, egyedi és innovatív program, amely az óceánok kormányzásával kapcsolatos összes kérdés tanulmányozására irányul. A nemzetközileg a világ egyik legjobb mesterképzéseként elismert program a továbbiakban angol nyelven hangzik el, megerősítve nemzetközi hatókörét, tudatában annak, hogy az óceánokon találkozunk a fenntartható globális fejlődés fő kihívásaival és lehetőségeivel.

    • Lisbon, Portugália

    Teljes idő

    3 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a mesterképzés azoknak szól, akik elég bátrak ahhoz, hogy maguk határozzák meg a sikert. Olyan siker, amely messze túlmutat az egyénen, és jelentős hatást vált ki az egész társadalomban. Ezek az igazi játékmódváltók, és egy lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy közénk válj. A Nova SBE Impact Entrepreneurship & Innovation mesterképzés gyakorlati tanulási tapasztalat, amely megfelelő egyensúlyt biztosít az elmélet és a gyakorlat között a multidiszciplináris hallgatók számára. Ápoljuk emberi és szakmai készségeit, hogy felkarolhassa belső lehetőségeit, és nyomot hagyhasson a világban.

    • Lisbon, Portugália

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Társadalmi Innováció és Vállalkozási Szakterület haladó és speciális alapképzést kínál különböző területeken és stratégiai társadalmi kérdésekben, a társadalmi innovációra fókuszálva, amely fokozza az új társadalmi kihívásokra hatékonyan reagálni képes szakemberek képzését. Ezt a szociális munka mesterképzést dicsérték magas tudományos színvonaláért, és egyesíti a szilárd elméleti képzést a tudás konkrét esetekben történő alkalmazásával, növelve a hallgatók autonómiáját a szakmai projektek és a tudományos kutatás terén.

    • Palma de Cima, Portugália

    Teljes idő

    14 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Az MSc in Finance (tapasztalat utáni) egy tapasztalat utáni program, amelyet legfeljebb 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkező hallgatók számára terveztek, akik nemzetközi karriert szeretnének folytatni. A tanterv ötvözi az elméletet és a gyakorlatot gyakorlati megközelítéssel, amelyet innovatív kurzusaink és kiváló professzoraink biztosítanak. A program erős szakmai és személyes kapcsolatokat ápol a világ minden tájáról (Németország, Franciaország, az Egyesült Királyság, Olaszország, az Egyesült Államok, Kanada, Brazília stb.) származó társaikkal és iparági szakértőkkel.

    • Lisbon, Portugália
    • Padua, Olaszország
    • + 1 more

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A MEDfOR kétéves világszínvonalú mesterképzési program. A MEDfOR hangsúlya a mérnökök, menedzserek, kutatók és tanárok jövőbeli generációjának felkészítése a mediterrán erdőgazdálkodásban és a természeti erőforrások kezelésében.

    • Evora, Portugália
    • Rome, Olaszország
    • + 1 more

    Teljes idő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Az ARCHMAT célja, hogy speciális ismereteket biztosítson a hallgatóknak a régészet és az anyagok analitikus jellemzése terén az őskortól (megalitikus) a klasszikus időkig (görög és római). A kulturális örökség anyagainak tanulmányozása és megőrzése olyan kutatási terület, amelynek erős multidiszciplináris konnotációja van, és olyan készségeket igényel, amelyek a humán és természettudományos kutatási területeken átívelnek. Az ARCHMAT közös, integrált platformot biztosít a természettudományos vagy humán oktatási háttérrel rendelkező kiváló hallgatók számára, hogy megértsék a régészeti anyagok kutatására használt fejlett tudományos módszereket, és célja, hogy magasan képzett professzionális szakértőket képezzen az archeometria, azaz az alkalmazott fiziko-kémiai tudományok feltörekvő területén. a régészeti és kulturális örökség anyagainak tanulmányozására.

    • Lisbon, Portugália

    Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Alkalmazott menedzsment mesterképzés, amely egyedülálló a portugál piacon, és egy év alatt képes az alkalmazott menedzsment ismeretek egy csoportjának befogadására olyan résztvevők számára, akiknek legalább 5 éves releváns munkatapasztalattal kell rendelkezniük.