MASTERSTUDIES

Mesterdiplomákat az Amerikai Egyesült Kiruna Svédországban 2020/2021

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

Miután megszerezte a diplomát, sok diák úgy dönt, hogy növeljék a tapasztalatok és az oktatás követésén mester. A Mester is körülbelül két év keresni, és vannak olyan programok kínálnak a különböző területeken, így a hallgatók megtalálják a hangsúlyt, ami működik, és céljaikat.

 

Svédország (Sverige) a legnagyobb a skandináv országok, ahol a lakosság mintegy 9,5 millió. Határos Norvégiában és Finnországban, és csatlakozik Dánia keresztül híd Öresund (Öresundsbron). Svédországban nagy hagyománya van az, hogy egy nyitott, mégis diszkrét országban.

Tartományban található Lappföld, Kiruna város közel 20.000 lakossal. Ez a közigazgatási központja Kiruna város Svédországban. Ez ad otthont a Svéd Intézet a tér Fizika.

Egyetemi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Kiruna Svédországban

Találat Filter

Űrtudományi és Technológiai Közös Mesterprogram - SpaceMaster

Luleå University of Technology - Department of Computer Science, Electrical and Space Engineering
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Az űrtudomány és a technológia közös mesterprogramja - SpaceMaster az Erasmus Mundus Közös Mesterfokozaton alapul, és szoros együttműködésben folyik a vezető európai egyetemek ...

Tovább

Master Program az űrhajók tervezésében

Luleå University of Technology - Department of Computer Science, Electrical and Space Engineering
Mester
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Ez a kétéves program egy izgalmas és tekintélyes területre - az űrhajó tervezésére - koncentrál. Ez magában foglalja az összetett műszaki rendszerek integrációját is, amelyekn ...

Tovább