646 Mester Programok ban ben Svédország for 2024

Mester Programok ban ben Svédország for 2024Filter
    • Borås, Svédország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Szeretnéd alakítani az IT jövőjét? Izgalmas és tartalmas karrierre vágyik, amely befolyásolja, irányítja és támogatja a globális IT-ipart? Ha olyan szilárd oktatási háttérre vágyik, amely ezt valóra váltja, akkor informatika – adatvezérelt informatikai menedzsment mesterképzésünk (egy éves) a megfelelő program az Ön számára. Ebben a programban tudást fejleszt az IT jövőjének alakításához.

    • Stockholm, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Politika, biztonság és válság egy politikatudományi mesterképzés, amely mélyebben megérti a biztonságpolitikával, a válságokkal és a válságkezeléssel kapcsolatos kérdéseket, és fejleszti készségeit ezeken a területeken. A program kiterjedt elméleti ismereteket és eszközöket kínál, amelyek segítenek megérteni, hogyan működik a világ a biztonságpolitika és a válságok tekintetében.

    • Umeå, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az MFA in Transportation Design Program egyedülálló érdeklődési köre, amely a teljes közlekedéstervezési területtel foglalkozik az iparral együttműködve. A diákokat arra neveljük, hogy...

    • Malmö, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Jönköping, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a mesterképzés széleskörű üzleti megközelítést alkalmaz a társadalmat formáló digitalizációval kapcsolatban.

    • Gothenburg, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ezzel a profillal a modern fizikából származó technikákat és ismereteket fogsz használni az anyagokkal és azok tulajdonságaival kapcsolatos kérdések vizsgálatához. Olyan témákat fogsz tanulmányozni, mint a kondenzált anyagok fizikája, a félvezető anyagok és a nanoszintű felületi fizika, és ezzel segítesz új és fejlett anyagok létrehozásában és felfedezésében. Ez a program a technológiai innovációk élvonalában fog működni, és tudományos megoldásokkal járul hozzá a jövő ismert és ismeretlen kihívásainak megoldásához.

    • Umeå, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Robotika és Vezérlés Mester Programja interdiszciplináris jellegű olyan kurzusokkal, amelyek a modern robotika fontos szempontjaira terjednek ki, például autonóm rendszerek, terepi robotika, mesterséges intelligencia, számítógépes látás, mobil robotok, beágyazott rendszerek, modellező és irányító rendszerek. Az előadások, laboratóriumi munka, projektek és feladatok szorosan kapcsolódnak az Umeå Egyetemen folyamatban lévő kutatásokhoz.

    • Warsaw, Lengyelország
    • Stuttgart, Németország
    • + 4 more

    Teljes idő

    4 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A Master in Food Systems program a jövő vezetőinek képzésével fejleszti a legjobb tehetségeket az élelmiszerszektor számára. A partnerhálózatunk vezető akadémiai intézményei és ipari partnerei által szervezett program célja, hogy felkészítse Önt az élelmiszer-rendszer jövőbeli átalakítására, és növelje azon vállalatok versenyképességét, amelyeknél dolgozni választott.

    • Stockholm, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A vasútmérnöki mesterképzés a vasutak minden aspektusát lefedi a rendszerek szemszögéből, integrálva mind a gépészeti, mind az építő- és elektrotechnikai elemeket. Az Urbana-Champaign-i Illinoisi Egyetemmel együtt adják. A hallgatók megtanulják, hogyan tervezzenek olyan járműveket, infrastruktúrát és vezérlőrendszereket, amelyek együtt optimálisan működnek. A vasút fontossága a fenntartható közlekedésre való átállásban növeli a képzett vasúti mérnökök iránti keresletet.

    • Norrmalm, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A molekuláris ökológia mesterképzése megtanítja, hogyan kell ezt megtenni, miközben lehetővé teszi az ökológiai tanulmányok összekapcsolását a molekuláris biológiával, a bioinformatikával és a rendszerbiológiával. Ez az új interdiszciplináris terület számos karrierlehetőséget kínál.

    • Karlskrona, Svédország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Stratégiai vezetés a fenntarthatóság felé mesterképzése olyan változást vezet, amely sikeres szervezeteket hoz létre, amelyek hozzájárulnak a társadalom fenntartható fejlődéséhez. Legyen olyan vezető, aki megerősíti a szervezeteket és elősegíti a társadalom fenntartható fejlődését.

    • Miskolc, Magyarország
    • Zagreb, Horvátország
    • + 2 more

    Teljes idő

    24 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A meglévő erős ásványkutatási MSc programokra épülő TIMREX egy ásványkutatási közös mesterképzés, innovációs és vállalkozói készségekkel. A program nagy hangsúlyt fektet a terepi tevékenységekre, és az innovatív feltárási technikák és megoldások alkalmazása a TIMREX specialitása az EIT-címkézett mesterprogramok között. Az első és második tanulmányi év közötti nyári időszakban intenzív terepmunka várható a hallgatóktól. A diákok fejlesztik vállalkozói szellemüket, innovatív és társadalmi-polgári készségeiket, az ipari és kutatási partnerek erőteljes támogatásával.

    • Stockholm, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A környezetvédelmi kérdések összetettek. Napjaink multidiszciplináris környezeti problémáinak megértéséhez, valamint a hosszú távú megoldások és alternatívák azonosításához rendszerszempontra van szükség. A program a környezettudományra és a fizikai tervezésre összpontosít. A hallgatóknak rendszerszempontot nyújt a környezetvédelmi kérdésekről, a tervezési folyamatokra, a nemzetközi és határokon átnyúló kérdésekre összpontosítva, valamint gyakorlati képzést nyújt olyan eszközökről, mint a rendszerelemzés.

    • Freiberg, Németország
    • Ghent, Belgium
    • + 5 more

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A fenntarthatóság több, mint egy divatszó. A nyersanyagok a Föld egyik leggyorsabban kimerülő erőforrásai. Sok ilyen anyag folyamatos és fenntartható ellátása létfontosságú a dekarbonizálódó társadalom, a megújuló energia-infrastruktúra, az elektromos mobilitás, valamint a fogyasztói termékek és az elektronika szempontjából. Az elavult make-take-use-use-dispose modell már nem érvényes a véges erőforrások világában. Ennek a kihívásnak a megbirkózása érdekében három vezető európai egyetem együttműködött egy új Erasmus és mesterképzés kidolgozásában – a Fenntartható és Innovatív Természeti Erőforrás-gazdálkodás nemzetközi mesterképzésében (SINReM).

    • Eskilstuna, Svédország
    • Västerås, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Meggyőződésünk, hogy az innováció és a formatervezés széleskörű kompetenciája holisztikus szempontból szükséges a jövőbeli kihívások kezeléséhez. A nemzetközi mester program Innováció és Design, akkor szerez speciális elméleti ismeretek és gyakorlati készségek interakció a globális piacon. A tanulmányai után versenyképes leszel a munkaerőpiacon és doktori tanulmányokra készül.