Szépségápolás Mesterképzések

3 Szépségápolás Mesterképzés Összevetése

Szépségápolás

A mester fokozat egy posztgraduális diplomát egy adott területen a gyakorlat, hogy az eredmények a magas fokú készség vagy ismeret. Miután a mester fokozatot ad a szakmai él, így egy áhított szintű szakértelemmel a területen, beleértve a kezelési és kutatási készségek, ami általában velejárója az ilyen szintű oktatásban.

Mi a Mester kozmetikus? Kozmetológiai olyan terület, amely segíti az embereket javítsák megjelenését; ez lehet elérni használt technikák a test vagy a bőrön. Cosmetologists megtudjuk kozmetikai kezelések, kozmetika, és a haj és a köröm ellátás. Mester cosmetologists további képzés és tapasztalat, mint a hagyományos cosmetologists, beleértve a tudás gyűjtött tanfolyamok anatómia, élettan és az üzleti menedzsment. A mester kozmetikus képzés általában felkészíti a diákokat, hogy egy állam jogosító vizsga.A mester szinten, a diákok általában sok munka tapasztalattal rendelkezik a területen, és folytatni kell az oktatás tanulás az új termékek és technikák kozmetika.

Job növekedés cosmetologists várhatóan emelkedik, és miután a fejlett oktatás ezen a területen is tegye meg a lista tetején a legjobb pozíciókat szállodák és gyógyfürdők. Lehetőségek lesz szélesebb azok számára, akik a további készség bakteriológiai és az üzleti és aki tud nyújtani egy széles körű szolgáltatásokat.

Az extra tanfolyam és engedélyezés a mester szintű képzés általában szükség öt félév az osztályok, és egy év munkatapasztalat. Az iskolák különböző árak és díjak, így biztos, hogy némi kutatást kiküldése előtt alkalmazások az intézmények tetszik a legjobban.

Pályakezdő válik tudással kémiai, hajkiegyenesítő, hajvágás, hajfestés, haj kezelések, gyantázás, smink, arckezelés és manikűr.Borbélyok, cosmetologists lehetnek önálló vállalkozók, kiadó hely egy szalon, illetve a munka megjelenése tudatos iparágak, mint modellezés és működésű. Színházi sminkesek és kozmetikusok is állások a diplomások.

Ha kozmetológiai hangzik izgalmas karrier veled, fontolja meg, amelyek területén a gyakorlatban a leginkább érdekli. Keresse meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

Mester Kozmetikai Iparban Menedzsment (Milan) - Olasz Pálya

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Nappali 11 hónapok October 2018 Olaszország Milánó

A mester különlegessége a gyakorlati és operatív megközelítés a tanítás és a jelenléte rangos ajánlások az menedzserek és sikeres vállalkozók, valamint túrákat és ülés a nagyobb ipari márkák. Között a tárgyalt témák, különös hangsúlyt szentelnek az új kiskereskedelmi csatornákon, e-kereskedelem, a digitális és az új eszközök a szociális média marketing. [+]

Egy innovatív program célja, hogy megszerezzék a műszaki és vezetői képességei, hogy beleférjen egy szektorban, hogy a szépség és a wellness, növekvő és egyre nagyobb szükség van különleges képességekkel.

Az órák a Mester, teljes egészében olasz nyelvű, Kitűnnek gyakorlati és működési vágott előadások és a jelenléte rangos tanúvallomások vezetők és sikeres vállalkozók, valamint túrák és kültéri ülés a nagyobb ipari márkák.

Között a tárgyalt témák, különös hangsúlyt szentelnek az új kiskereskedelmi csatornákon, e-kereskedelem, a digitális és az új eszközök a szociális média marketing. Bőséges helyet is elkötelezett a felhasználói élményt és az új fogyasztói vásárlási folyamatok 3.0, és a nemzetközivé stratégiákban.... [-]


Mester Kozmetikumok és Illatanyag Marketing

Fashion Institute of Technology
Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok New York

A mester a szakmai tanulmányok, kozmetikumok és illatszer marketing és menedzsment, az egyetlen program a maga nemében. A agytröszt innovatív vezetői, a program biztosítja a fejlett [+]

Mester Cosmetics and Fragrance Marketing

A mester a szakmai tanulmányok, kozmetikumok és illatszer marketing és menedzsment, az egyetlen program a maga nemében. A agytröszt innovatív vezetői, a program biztosítja a fejlett oktatás a feltörekvő vezetők, ápolása kreatív és elemző üzleti ismeretek. A hallgatók megszerzéséhez a globális perspektíva a helyszíni vizsgálatok több tengerentúli piacokon. A tudományos és tapasztalati tanulás és a végrehajtó Mentor program, a tananyag elősegíti az empatikus vezetők azzal a céllal, pásztorkodás márkákat, amelyek a globális vállalati polgár olyan termékekkel, amelyek örömet és inspirálja a fogyasztót. Ez a kétéves program éppen elérte mérföldköve: fennállásának 10. évfordulóját. 200 sikeres diplomásokat, a program célja a dolgozó egyének kozmetikumok, parfümök és kozmetika kapcsolatos területeken, akiket ajánlott a munkaadók miatt erős vezetői potenciál. A projekt kidolgozásában elért (végső dolgozat) tükrözi a partnerség az ipar és az osztályteremben. A csapatmunka, a végzős diákok olyan innovatív, mélyreható, interdiszciplináris megközelítés a stratégiai téma határozza meg a kar. Ezek az eredményekről a testület a kar és iparági szakértők egy iparági szponzorált esemény. Ezen felül a diákok bemutatják a kutatás az ipari szövetségek, mint a The Fragrance Foundation, kiskereskedők, mint a Macy, és a vezetők a vállalatok, mint a L'Oreal és a Johnson & Johnson.... [-]


Szépség Tanácsadás

Uptodate Fashion Academy
Campus Nappali 6 hónapok April 2018 Olaszország Milánó

A kurzus nyújt átfogó képet a táj tekintetében a divat, kozmetikumok és az egész területen a jólét (termálfürdő, szépségfarm, fitness központ, stb.) [+]

Szépség Tanácsadó

&nbsp

Osztályok fognak tanítani az olasz és angol nyelven

&nbsp

A kurzus nyújt átfogó képet a táj tekintetében a divat, kozmetikumok és az egész területen a jólét (termálfürdő, szépségfarm, fitness központ, stb.)

A szinergiák között a világban a szépség és a divat is mára valósággá.

A szépség és a jólét piaci tapasztalatok folyamatos növekedés és mindig a megjelenés egyre több speciális számok.

&nbsp

&nbsp

Természetesen Program

o Fashion Make-Up Specialist - Divat alapvető Make-up - Advance Fashion Make-up - Fashion Make-up Trend Portfolio ... [-]