MASTERSTUDIES

Szolgáltatás tervezés Mesterdiplomák Megtekintése az Egyesült Királyságban 2021

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

Szolgáltatás design területén érintett létrehozása és fejlesztése az ügyfelek jobb kiszolgálásához tapasztalatokat. Ez magában foglalja mindent a munkavállalók képzése szervezeti felépítés, és egyre fontosabb területeken, mint a kiskereskedelem, a közlekedés és az egészségügy.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

A Legjobb Szolgáltatás tervezés Mesterképzések az Egyesült Királyságban 2021

3 Találatok Szolgáltatás tervezés, Egyesült Királyság Filter

MSc Design for Business

University of Dundee
MSc
szept. 2021
<
Nappali
<
12 hónap
01 szept. 2021
Angol
Campus

A formatervezés átalakító hatással van a körülöttünk lévő világra. Ez a hatás kiterjed a kultúrára, az üzleti életre, a környezetre és a gazdaságra. A tanfolyam megérti ezt a ...

Tovább

MA szolgáltatástervezés

Royal College of Art
MA
szept. 2021
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

Az ügyfelek és a polgárok tapasztalatainak átalakítása.

Tovább

MRes Design

Royal College of Art
Mester
szept. 2021
<
Nappali
<
12 hónap
03 feb. 2021
Angol
Campus

Az MRes RCA Design Pathway olyan tervezési kutatási készségeket épít fel, amelyeket fel lehet használni az akadémiai és a szakmai karrieren belül. Elősegítjük az innovációt, k ...

Tovább