Filter
Mesterdiplomák
Ausztrália New South Wales A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás TESOL Mesterképzések Nézd meg az Amerikai Egyesült New South Wales Ausztrália 2019

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. Egy már rendelkeznie kell egy egyetemi diploma, hogy alkalmazni kell a mester 's program. A legtöbb mester 's szak lenne szükség a diákok, hogy töltsenek ki egy mester ' s dolgozat vagy kutatási papírt.

A tanítás angol beszélők más nyelvek program célja, hogy a hallgatók a készségek hatékony tanár. TESOL alanyok lehetnek nyelvészet tanárok, nyelvtan, módszerek és értékelés és a nyelv elsajátítása.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Ausztrália egy sziget ország és a kontinens a déli féltekén, a Csendes-óceán SW egy tagállam a Commonwealth.

Kérj Információt Távoktatás TESOL Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült New South Wales Ausztráliában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok TESOL, New South Wales, Távoktatás

University of Wollongong

A Master of Education Advanced (TESOL) a felsőfokú végzettség a professzionális pedagógusok és azok számára, akik érdeklődnek az angol nyelvtanulás más nyelvek előadói sz ... [+]

Tanfolyam összefoglaló

A Master of Education Advanced (TESOL) a felsőfokú végzettség a professzionális pedagógusok és azok számára, akik érdeklődnek az angol nyelvtanulás más nyelvek előadói számára (TESOL). Ezt a fokozatot az egyéni karriercélokhoz igazíthatjuk, a TESOL tanulmányok és az oktatás és a képzés információs és kommunikációs technológiáinak további tanulmányozása révén.

Mit fog tanulni?

Ebben a fokozatban az angol, mint a második nyelv (ESL) vagy az angol, mint idegen nyelv (EFL) oktatásának legfontosabb elméleteit tanulmányozzuk, és kiegészítsük azokat az olyan területek mélyebb megértésével, mint a második nyelv fejlesztése, nyelvtan, értékelés , az értékelés és a technológia-alapú nyelvtanítás. Azt is eldöntheti, hogy felügyelt szakmai tapasztalat elhelyezését végzi egy ESL vagy EFL osztályteremben.... [-]

Ausztrália Wollongong
Július 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul