Filter
Mesterdiplomák
Ausztrália New South Wales Wollongong A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás TESOL Mesterképzések Nézd meg az Amerikai Egyesült Wollongong Ausztrália 2019

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Olyan programot folytat TESOL előnyös azok számára, akik tanítani angol, mint második nyelv. Témák lehetnek a szerkezet angol és hogyan kell tanítani, az elmélet és a gyakorlat az oktatás kiejtés, és az anyagok és a tananyag tervezése.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Ausztrália oktatás elsősorban a kormány felelőssége. A kormány teljes egészében finanszírozza az állami egyetemi oktatás, miközben részben finanszírozza a magán egyetemi oktatás.Ausztrália, hogy egy angol beszélt országban, a legtöbb diák országok, akiknek az angol az első nyelv gyakran szereti tanult ebben az országban

Ez a tengerparti város ad otthont a híres díjnyertes egyetem Wollongong. Ezen kívül van néhány TAFE főiskolák, amelyek szintén egy lehetőség, hogy azoknak, akik meg akarják venni, hogy az útvonalon halad az oktatás.

Kérj Információt Távoktatás TESOL Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Wollongong Ausztráliában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok TESOL, Wollongong, Távoktatás

University of Wollongong

A Master of Education Advanced (TESOL) a felsőfokú végzettség a professzionális pedagógusok és azok számára, akik érdeklődnek az angol nyelvtanulás más nyelvek előadói sz ... [+]

Tanfolyam összefoglaló

A Master of Education Advanced (TESOL) a felsőfokú végzettség a professzionális pedagógusok és azok számára, akik érdeklődnek az angol nyelvtanulás más nyelvek előadói számára (TESOL). Ezt a fokozatot az egyéni karriercélokhoz igazíthatjuk, a TESOL tanulmányok és az oktatás és a képzés információs és kommunikációs technológiáinak további tanulmányozása révén.

Mit fog tanulni?

Ebben a fokozatban az angol, mint a második nyelv (ESL) vagy az angol, mint idegen nyelv (EFL) oktatásának legfontosabb elméleteit tanulmányozzuk, és kiegészítsük azokat az olyan területek mélyebb megértésével, mint a második nyelv fejlesztése, nyelvtan, értékelés , az értékelés és a technológia-alapú nyelvtanítás. Azt is eldöntheti, hogy felügyelt szakmai tapasztalat elhelyezését végzi egy ESL vagy EFL osztályteremben.... [-]

Ausztrália Wollongong
Március 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul