96 Mester Programok ban ben Tajvan for 2024

Mester Programok ban ben Tajvan for 2024Filter
    • 135號, Tajvan

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Mérnöki Főiskola által kínált mesterképzési program a következőket tartalmazza: Gépészmérnöki, Vegyészmérnöki és Anyagtudományi és Ipari Műszaki és Menedzsment

    • Taipei, Tajvan

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    M.Ed. a tanulás és az oktatás területén elsősorban a tanulóközpontú oktatásra, tanulási elméletekre és stratégiákra, a mobil tanulási és tanulási értékelésre összpontosít.

    • Chiayi City, Tajvan

    Teljes idő

    2 hétig

    Az egyetemen

    Angol

    A mester program, amely biztosítja a tudományos képzés a diákok, amelynek célja, hogy folytassa egy akadémiai karrierjét villamosmérnöki felsőoktatási vagy kutatási intézmény, a személyre szabott, hogy megfeleljen a tanulók különböző igényeit a jövőbeli tudományos kutatás. Az útmutató a tanácsadók, tantervek vannak kialakítva, hogy a legjobban illeszkedik a tanulók igényeinek a jövőbeli kutatások irányát.

    • Tainan, Tajvan

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Teológiai tanulmányait Chang Jung Christian University, Tajvan képzését tűzte ki célul elkötelezett vezetők, akik folytatják sokféle hivatások beleértve plébánia minisztérium, kórház Lelkészség, ökumenikus találkozás, az önkéntes szervezetek, a szociális munka, a tanári szakma, és így tovább.

    • Hsinchu, Tajvan

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Mivel a multidiszciplináris hitelesítő a kar és az első osztályú minőségű kutatási létesítmények, az GIEE vonz nagy kaliberű diákok a különböző mérnöki és tudományos szakterületek.

    • Hong Kong, Hongkong
    • Hefei, Kína
    • + 4 more

    Részidő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Ez a 18 hónapos Master of Science in Információs és Technológiai Program felállítja majd a legújabb ismereteket az információs technológiát és az igazgatást, és kapsz egy él másokkal szemben a piacon.

    • Tainan, Tajvan
    • Taipei, Tajvan

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Mester Program Digit Teremtés és szórakozás Interaktív (angol tanított) - Tajvan tervezés területén nyert 450 díjat 4 fő nemzetközi formatervezési díjat Japánban G-Mark, USA IDEA, Németország iF és Reddot ...

    • Taipei, Tajvan

    Teljes idő

    Az egyetemen

    A misszió a Department of japán kínál számos rugalmas kurzusok és programok megfelelnek a különböző társadalmi igényeket, és nevelő hallgatók, hogy magasan képzett állampolgárok fejlett nyelvi készségek és globális értelemben.

    • Taichung, Tajvan

    Az egyetemen

    Angol

    • Taipei, Tajvan

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Teljesen angol nyelvű és interdiszciplináris program, amelynek középpontjában a személyre szabott és intelligens orvoslás, a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás, valamint az orvosbiológiai jelek és feldolgozás áll.

    • Causeway Bay, Hongkong
    • Seoul, Koreai Köztársaság
    • + 2 more

    Részidő

    2 évek

    Összekevert

    Angol

    A program felkínálja Önnek a pénzügyi érzéket, amire szüksége van a sikerhez és az üzleti kihívások megoldásához bármely ágazatban. Bármilyen funkcióban is dolgozik, készségek és ismeretek olyan területeken, mint a vállalati pénzügyek; pénzügyi piacok; Pénzügyi Számviteli. Növeli hitelességét és képességét arra, hogy globális kontextusban lássa a szervezet összképét.

    • New Taipei, Tajvan

    A Master of Arts (MA) program az idegen nyelvek és irodalom tanszéken utóérettségi fokozathoz vezet, amelyet azoknak a személyeknek terveztek, akik érdeklődnek a multimédiás nyelvoktatás, a nyugati kultúrák és az irodalom iránt. A program tanterve az elmélet és a gyakorlat szinergiáján alapul, és azt fejlesztették ki, hogy segítse a hallgatókat az irodalom és a nyelv területén kiemelkedő tudósokká és szakemberekké válni.

    • Taipei, Tajvan

    Az egyetemen

    Az RTF Tanszék két programot biztosít leendő végzős hallgatóinak szakmájuk megerősítésére. A hallgatók vagy folytathatják a mesterképzést a kutatási pályán, vagy a képzőművészeti mester fokozatot (MFA) a termelési pályán. Az előbbi egy kétéves program, amelyet azoknak az éleslátó hallgatóknak terveztek, akik kutatók akarnak lenni, hogy alkalmazott kutatásokat végezzenek a médiakampányokban és a médiahatásokban. Ez utóbbi egy hároméves program, amelyet azoknak a kreatív hallgatóknak terveztek, akik hivatásos írók és producerek szeretnének lenni, hogy kreatív munkát készítsenek a médiának különböző formátumokban.

    • Taipei, Tajvan

    Az egyetemen

    Taipei Medical University Fogászati Intézete 2001 óta, több mint tizennyolc nyáron, Lin Zhetang dékán, Európa dékán, Geng Liang elnök, Caiheng Hui elnök és Wang Dayuan kemény munka dékánja után az iskola után jelentős skálát és eredményeket ért el. tavaly (2018) nyolc Yue vette át a megbízott dékánt. Miután idén márciusban (2019) hivatalosan átvette a dékán tisztségét, fenntartja a váltóverseny szellemiségét, örökölni fogja az utódlást, innovatív gondolkodást alkalmaz, megtanulja a változást, magáévá teszi a lelkesedést, és a Fogorvostudományi Iskolát új szintre emeli. A „kiváló minőségű fogászati orvostudomány és a K + F tehetségek következő generációjának ápolása” küldetésével és a „kemény munkával a nemzetközi első osztályú fogászati iskolában” jövőképével az iskola utáni négy stratégiát fog javasolni: „diverzifikált fejlesztés, csapatmunka , a nemzetközi integráció és a fenntartható működés ". A "szolgáltatás, oktatás, kutatás, klinika, ipar-egyetem és nemzetközi" hat fő célkitűzése a különböző cselekvési tervek népszerűsítése a különböző feladatok és küldetések végrehajtása érdekében

    • Taipei, Tajvan

    Az egyetemen

    A mesterképzés oktatási célkitűzései: Művelje a vezetői tehetségeket fejlett iparági menedzsment képességekkel Művelje a vezetői tehetségeket gyakorlati kutatásokkal Művelje a menedzsment tehetségeit humanisztikus gondossággal Együttműködés az ipari globalizáció fejlesztésével és a nemzetközi jövőképű vezetői tehetségek ápolása 2. A mesterprogram alapvető kompetenciái Fejlett menedzsment szakmai ismeretek és alkalmazási képesség Esszéírási és logikus gondolkodási képesség Gyakorlat munkaetikai hozzáállás és csapatvezetési tanulási képesség Nemzetközi perspektíva és fejlett idegen nyelvi készség