Terméktervezés Mester Megtekintése Horvátországban 2020

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát. Tanfolyamok terméktervezés programok középpontjában az ipar szempontjából releváns témákat. Számos program kínál tanfolyamokat a technológia, kommunikáció, marketing, termékfejle… Tovább

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Tanfolyamok terméktervezés programok középpontjában az ipar szempontjából releváns témákat. Számos program kínál tanfolyamokat a technológia, kommunikáció, marketing, termékfejlesztés, a kulturális szempontok, üzlet, és egy sor tervezési koncepciók. A diákok általában elhagyják az eszközöket, hogy ne csak a tervezési elemeket, hanem a piacra és értékesítik termékeiket.

Horvátország, hivatalosan a Horvát Köztársaság, az egységes demokratikus parlamentáris köztársaság találkozási Közép-Európa, a Balkán és a Földközi-tengeren. Fővárosa és egyben legnagyobb városa Zágráb.

A Legjobb Terméktervezés Mester Horvátországban 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
Scuola Italiana Design (SID)
Padua, Olaszország +1 Több

Egyéves Master Kreatív Design lehetővé teszi a diákok, hogy kísérletezni azzal a gyakorlattal való szakma kreatív termék tervezők.

Egyéves Master Kreatív Design lehetővé teszi a diákok, hogy kísérletezni azzal a gyakorlattal való szakma kreatív termék tervezők. -
Executive kurzusok
Nappali
okt. 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here