72 Mester Programok ban ben Terméktervezés 2024

Mester Programok ban ben Terméktervezés 2024Filter
    • Nice, Franciaország

    Teljes idő

    2 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    Ön lesz tanult, hogy tervező legyen a fenntartható innováció, és fejleszteni a szükséges készségeket vezetni a kreativitás egy multidiszciplináris csapat.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    2 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    Az alapvető oktatási cél az, hogy széles körű tervezőeszközöket kínáljon, amelyek képesek megfelelő készségeket nyújtani a termékek, szolgáltatások, események és kommunikációs stratégiák integrált módon történő kreatív kezelésében.

    • Umeå, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az MFA in Advanced Product Design Program egy megoldás-vezérelt oktatás, amely a tervezés haladó kezelésére összpontosít – felhasználói tanulmányok, problémaazonosítás és elemzés felhasználásával.

    • Barcelona, Spanyolország
    • Bangkok, Thaiföld

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Termékmenedzsment programunk a piaci lehetőségek azonosításának művészetére és tudományára összpontosít, valamint egy olyan megkülönböztethető termék kifejlesztésére, amely a piacot célozza meg, miközben kiemelkedő vevői elégedettséget és hosszú távú vállalati értéket ér el.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    A márkaépítés és csomagolástervezés mesterképzése elméleti és gyakorlati képzést biztosít annak érdekében, hogy a jövő márka- és csomagolástervezői holisztikus jövőképet sajátítsanak el, és szakosodjanak online és offline márkák koncepciózására, létrehozására és tervezésére, valamint olyan csomagolások tervezésére, amelyek egyedi megjelenést biztosítanak. tapasztalatokat, miközben megerősíti a fogyasztók elkötelezettségét választott márkáik iránt.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Design Products új terepet tár fel a termékek tervezésére, új tervezési tudományágak és gyakorlatok kialakítására. Megkérdezzük, hogy "mi az a termék?" és a termékek hozzáadásának feltételezése a kritikus kérdések feltárása érdekében, hogy tájékoztassák a legmodernebb kreatív gyakorlatokat a jobb jövő tervezése érdekében.

    • Gothenburg, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ismerje meg a problémamegoldást és a terméktervezés optimalizálását a különböző mérnöki alkalmazások széles skáláján belül. Ez a mesterképzés nemzetközileg versenyképes képzést nyújt az alkalmazott mechanika modellezési, számítási és kísérleti technikái terén.

    • Milan, Olaszország

    Teljes idő

    1 év

    Összekevert, Távoktatás

    Angol

    A szállításra és autótervezésre szakosodott mester a Politecnico di Milano autótervezési mestere, és Pathway kiválóság azok számára, akik tudományosan szigorú képzést keresnek, hogy megfeleljenek az autógyártók tervezési osztályainak szakmai kihívásainak ebben a korban. messzemenő változásokról és radikális innovációkról az iparban. Early Bird -10% Regisztráljon 2021. október 30 -ig, hogy 10% -os kedvezményt kapjon a tandíjért

    • Aarhus, Dánia

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Cranfield, Egyesült Királyság

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A gyártási és szolgáltatási iparágak sok más tehetséggel rendelkeznek, akik képesek kezelni a kihívásokat, amelyek egy komplex, globális környezetben működnek. Ismerje meg a fejlett technikákat a termékfejlesztés különböző szinteken történő integrálásához, valamint az intelligens, fenntartható és nemzetközileg versenyképes termékek tervezéséhez és gyártásához.

    • Stockholm, Svédország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az integrált terméktervezés mesterképzése megtanítja a hallgatókat, hogyan hozzanak létre fenntartható termékeket, szolgáltatásokat, rendszereket és üzleti modelleket. A két különböző szakterület egyikén a hallgatók vagy termék-, szolgáltatás- és rendszertervezést fedeznek fel a felhasználókkal és a piacokkal, vagy az innovációs és termékfejlesztési folyamatok kezelésével kapcsolatban. A diplomások szakértelemmel rendelkeznek az ipari és üzleti szektorok széles körében.

    • Leiria, Portugália

    Teljes idő

    24 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a Master program célja, hogy integrált dinamikus készségeket biztosítson, erősen alapulva a műszaki és tudományos ismeretekre.

    • Thessaloniki, Görögország
    • Online

    Teljes idő, Részidő

    18 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    The MSc in Strategic Product Design Program is being offered by the School of Science & Technology of the University Center of International Programs of Studies of the International Hellenic University.

    • Valencia, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az egyetemi termékdizájn diplomákat, diplomákat vagy fokokat kínál ipari és grafikai tervezés, ipari formatervezés és termékfejlesztés területén. Csakúgy, mint a tevékenységhez kapcsolódó egyéb felső vagy középfok.

    • Dundee, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    Product Design course is an ideal launch pad if you want to enter the exciting world of creative technology. You'll examine the ways digital technologies are changing the way we live our lives, exploring big data and looking at the relationship between products, the internet and the cloud.