MASTERSTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Jonesboro az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

A mester egy posztgraduális szintű egyetemi program, amely körülbelül két évig tart túl a diplomát kapni. Mester kínálnak különböző specialitásokat, és attól függően, hogy az iskola, akkor is fel kell ajánlani az interneten vagy személyesen. Megszerezte a mester növekedéséhez vezethet munkalehetőségek diplomások.

 

 

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

A City of Jonesboro található Arkansas állam rangsorban, mint az ötödik legnagyobb az állam tekintetében a népesség. A város ad otthont egy állami egyetem, hogy kínál különböző fokú és mester a különböző szakmákban.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Jonesboro az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

Master of Engineering Management

A-STATE Queretaro
Mester
<
Nappali
Angol
Campus

interdiszciplináris tananyag

Tovább