MASTERSTUDIES

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Findlay az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

A mester egy posztgraduális szintű egyetemi program, amely körülbelül két évig tart túl a diplomát kapni. Mester kínálnak különböző specialitásokat, és attól függően, hogy az iskola, akkor is fel kell ajánlani az interneten vagy személyesen. Megszerezte a mester növekedéséhez vezethet munkalehetőségek diplomások.

 

 

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Findlay egy város található Ohio, és valójában a második legnagyobb északnyugati Ohio. Nick nevezték a "flag Város" Findlay a stabil egészségügyi és oktatási rendszerek szolgálják a közösséget hatékonyan. Ez ad otthont a neves egyetem kínál graduális és mester-programok az oktatásban.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Findlay az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

A művészet mestere a tesol / kétnyelvű oktatásban

The University of Findlay
MA
<
Nappali
Angol
Campus

A Findlay-i Egyetem mestere a TESOL-ban (angolul az egyéb nyelvek hangszóróinak oktatása) segít szakértői nyelvtanárnak vagy szakembernek.

Tovább

Master of Arts oktatásban

The University of Findlay
MA
<
Nappali
<
12&nbsp;-&nbsp;18 hónap
Angol
Campus
On-line

Akár oktató vagy, aki előrehaladásra kész az iskola kerületében, akár egy üzleti szakember, aki érdeklődik a vállalati létrán való felmászás iránt, The University of Findlay m ...

Tovább

Master of Science in Applied Biztonsági és Analytics

The University of Findlay
MSc
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus

A University of Findlay Master of Science in Applied Security és az Analytics összpontosít fejlett tanfolyam vezetése és a technológia, különösen nagy adatmennyiség és a kiber ...

Tovább

Mesterfokozat környezetvédelmi, biztonságtechnikai és egészségügyi menedzsment

The University of Findlay
MSc
<
Nappali
Angol
Campus

A Master of Science in környezetvédelmi, biztonságtechnikai és egészségügyi menedzsment (ESH) fokozat célja, hogy diplomával a szükséges készségekkel, hogy a vezetői ...

Tovább

Mester az Egészség Informatika

The University of Findlay
Mester
<
Nappali
<
Részidős
<
2 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A The University of Findlay online egészségtudományi informatika mesterképzése az elektronikus egészségügyi nyilvántartás mögött rejlő tudományon alapul.

Tovább