MASTERSTUDIES

Távoktatás Mesterdiploma Keresése az Amerikai Egyesült Holnap Amerikai Egyesült Államok

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

Miután megszerezte a diplomát, sok diák úgy dönt, hogy növeljék a tapasztalatok és az oktatás követésén mester. A Mester is körülbelül két év keresni, és vannak olyan programok kínálnak a különböző területeken, így a hallgatók megtalálják a hangsúlyt, ami működik, és céljaikat.

 

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Morrow városban található a Clay megyében, Georgia államban, az Egyesült Államok. A jelenlegi hallgatói szervezet felsőoktatási szolgáltatásokat kínál a város képviseli minden régióban az Egyesült Államokban, és több mint 30 külföldi országban.

Kérj Információt Távoktatás Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Holnap az Amerikai Egyesült Államokban 2021

1 Találatok Master, Holnap, Távoktatás Filter

Master of Business Administration

Clayton State University
Mester
feb. 2021
<
Nappali
<
2 év
Angol
Campus
On-line

Ha Ön egy olyan szakmai szakember, aki a következő szintre kívánja mozgatni a karrierjét, akkor a Clayton State University Business Administration programja az Ön számára kész ...

Tovább