MASTERSTUDIES

Távoktatás Mester Keresése az Amerikai Egyesült Milledgeville Amerikai Egyesült Államok

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. Egy már rendelkeznie kell egy egyetemi diploma, hogy alkalmazni kell a mester 's program. A legtöbb mester 's szak lenne szükség a diákok, hogy töltsenek ki egy mester ' s dolgozat vagy kutatási papírt.

Iparművészeti elengedhetetlenek ahhoz, hogy kellemes tervez az élet minden területén. Ezek nélkül a világ lenne hihetetlenül unalmas. A Master in Applied Arts ad egy mélyebb megértését használatának művészetét ezekben gyakorlati területeken.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Milledgeville a megyeszékhelyeken a Baldwin megyében, Georgia, USA. Lockerly Arborétum, Bartram Erdő és a régi elnökök Manson jól ismert hely a városban. Köszönhetően gazdag történelemmel sok történelmi felsőoktatási létesítmények vannak jelen a városban.

Kérj Információt Távoktatás Mesterképzések az Amerikai Egyesült Milledgeville az Amerikai Egyesült Államokban 2021

1 Találatok Master, Milledgeville, Távoktatás Filter

Web Master Of Business Administration

Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Mester
<
Részidős
On-line

A cél az WebMBA az, hogy kizárólag online, minőségi menedzsment alapuló, az üzleti oktatásban dolgozó gazdasági szakemberek.

Tovább