MASTERSTUDIES

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Notre Dame az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

Master-szintű tanulmányok járnak speciális vizsgálatot egy kutatási terület vagy szakmai gyakorlat. Megszerezte a mester fokozatot mutatja a magasabb szintű elsajátítását a téma. Megszerezte a mester fokozatot tarthat egy év alatt három-négy év. Mielőtt diplomás, akkor általában kell írni és megvédeni a dolgozat, egy hosszú papírt a betetőzése a speciális kutatás.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Notre Dame található Indiana, USA-ban. Notre Dame ad otthont a magas rangú egyetemek tekinthető a vezető kutatóintézetek az Egyesült Államokban. Mellett a tudományos kiválóság a felsőoktatási intézmények a városban elért sok győzelmet a sport is.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Notre Dame az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

Globális Ügyek Mestere

University of Notre Dame
Mester
aug. 2021
<
Nappali
<
2 év
15 dec. 2020
Angol
Campus

A globális ügyek mestere a szigorú tanfolyamokat, a politikai döntéshozókkal, multidiszciplináris oktatókkal és a világ minden tájáról érkező hallgatókkal való szoros együttmű ...

Tovább

Ms számvitel

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
MSc
<
Nappali
Angol
Campus

A Master of Science in Számviteli programot következetesen rangsorolva az első tízben a nemzet. Jelenleg ez van rangsorolva országosan a hatodik "Legjobb Számviteli Program" 2 ...

Tovább

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Mester
<
Részidős
<
14&nbsp;-&nbsp;48 hónap
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Tovább