MASTERSTUDIES

6 Távoktatás Mesterképzés Keresése az Amerikai Egyesült Lexington Amerikai Egyesült Államok

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

A mester egy posztgraduális szintű egyetemi program, amely körülbelül két évig tart túl a diplomát kapni. Mester kínálnak különböző specialitásokat, és attól függően, hogy az iskola, akkor is fel kell ajánlani az interneten vagy személyesen. Megszerezte a mester növekedéséhez vezethet munkalehetőségek diplomások.

 

 

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Becenevén a "ló Capital of the World", a város Lexington a második legnagyobb az állam Kentucky amelynek becsült lakossága mintegy 305.000. Az oktatás itt hangsúlyozni, és ez tükröződik a rangsorban országos főiskolai oktatás aránya a közel 40%-a lakosok élnek itt, amelyek diplomát. A több mint nyolc felsőoktatási intézmények, a város van rangsorolva, mint az egyik írástudó az országban.

Kérj Információt Távoktatás Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Lexington az Amerikai Egyesült Államokban 2021

6 Találatok Master, Lexington, Távoktatás Filter

A szociális munka mestere

University of Kentucky Online
Masters
<
Nappali
<
Részidős
Angol
On-line

A Kentucky Egyetem online CSWE-akkreditált MSW programja készíti azokat a készségeket, amelyek szükségesek a szenvedélyed folytatásához, a változás elősegítéséhez és a társada ...

Tovább

Master Of Science A Súlyos Management (MSM)

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
MSc
<
Nappali
<
Részidős
Campus
On-line

A szak célja, hogy a diákok alkalmazni az egyre kifinomultabb elméleti fogalmak a megoldás gyakorlati problémák kezelésére.

Tovább

Mestere Tudomány a Cybersecurityben

American National University
MSc
<
Részidős
Angol
On-line

A programban az információbiztonságra vonatkozó legjobb gyakorlatokra összpontosítanak, beleértve a fejlett megelőzést, észlelést, ellenintézkedéseket és helyreállítást. Ön is ...

Tovább

Master Of Science In Management Online

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
MSc
<
Nappali
<
18 hónap
On-line

IWU a Master of Science in Management mértékben készíti fel a következő kihívás a karrierje fejlesztése révén a vezetés, a kommunikáció és szervezési készségek meg kell különb ...

Tovább

Master Of Education (M.Ed. ) Online

Indiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies
Mester
<
Nappali
On-line

A Master of Education (M.Ed.) Online program célja az osztályban tanító keres felsőfokú ahol a hangsúly a tananyag és az oktatás.

Tovább

Master of Science in Információs Technológia

American National University
MSc
<
Részidős
Angol
On-line

American National University új informatikai mesterképzése (MS-IT) az informatikai szakembereknek fejlett ismereteket nyújt a mai napig egyre összetettebb információs rendszer ...

Tovább