MASTERSTUDIES

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Lakeland az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Lakeland az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

Mestere Számviteli

Florida Southern College
Mester
<
Részidős
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A 16 hónapos MACC program felkészíti a tanulókat a Certified Public Accounting vizsgálat és egy izgalmas karrier a számviteli.

Tovább

Master of Arts in Tanítási

Florida Southern College
MA
<
Nappali
Campus

Dinamikus Master of Arts in Tanítási célja azoknak a főiskolai diplomát tudományágak, akik szeretnék elérni a tanári minősítéssel, vagy jelenleg tanít egy ideiglenes igazolást ...

Tovább

Master of Education

Florida Southern College
Mester
<
Nappali
Campus

A Master of Education a Collaborative Tanítás és tanulás biztosítja a következő szintre a készségek és hitelesítő adatok birtokában végzett tanároknak, akik tovább szeretnék k ...

Tovább