MASTERSTUDIES

Távoktatás Mesterképzés Keresése az Amerikai Egyesült Odessa Amerikai Egyesült Államok

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Megszerezte a mester szükséges két éves képzés után megszerezte a Bachelor. Ez a fejlett fok segíthet a diákok elérjék az oktatási és szakmai célok, mint a borzongás a Master program segítségével a vonat a diákok a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy földet a karrier az álmaikat.

 

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Kérj Információt Távoktatás Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Odessa az Amerikai Egyesült Államokban 2021

1 Találatok Master, Odessa, Távoktatás Filter

Master of Professional Számvitel (MPA) (egyetemen vagy online)

The University of Texas Permian Basin, College of Business
Mester
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus
On-line

A Master of Professional Accounting (MPA) program célja, hogy mind az ötödik tanévként szolgáljon a továbbképző hallgatók számára, akik teljesíteni kívánják a CPA engedélyre v ...

Tovább