MASTERSTUDIES

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Provo az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Iparművészeti elengedhetetlenek ahhoz, hogy kellemes tervez az élet minden területén. Ezek nélkül a világ lenne hihetetlenül unalmas. A Master in Applied Arts ad egy mélyebb megértését használatának művészetét ezekben gyakorlati területeken.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Provo a legnagyobb város Utah megyében, USA. Valamint más felsőoktatási intézmények, a város ismert, egészségügyi és ápolási oktatás. Lavelle Edward Stadion, Marriott központ Peaks Ice Arena, Provo folyó és a boltok a River Woods a leglátogatottabb hely a diákok.

Mesterek az Amerikai Egyesült Provo az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

Master Of Business Administration

Marriott School of Management, Brigham Young University
Mester
<
Nappali
<
2 év
Campus

A BYU MBA egyesíti a kiváló minőségű és alacsony költségű együtt, és felajánlja Önnek egy kiemelkedő vezetői képzés kiváló érték.

Tovább

Az atlétikai edzés gyakorlata

Rocky Mountain University of Health Professions
MSc
Angol

Legyen naprakész az AT oktatási és gyakorlati követelményeinek változásával. 2020-ig minden egyetemi AT programnak meg kellett felelnie a CAATE által előírt AT 7. új kiadás gy ...

Tovább

Mestere Számviteli

Marriott School of Management, Brigham Young University
Mester
<
Nappali
<
2 év
Campus

A misszió az MACC program kiválóságának eléréséhez a számviteli oktatás és művelni a szenvedély az élethosszig tartó tanulás.

Tovább

Master Of Information Systems Management (MISM)

Marriott School of Management, Brigham Young University
Mester
<
Nappali
<
2 év
Campus

A MISM keverékek információs rendszerek elmélete a "kezét" tanítási módszerek, információs rendszerek tervezése és kivitelezése készségeket.

Tovább

Természettudományi Master az iskolai tanácsadásban

Rocky Mountain University of Health Professions
MSc
Angol

Válasszon minősített iskolai tanácsadóként! Mind az elméleti keretet, mind a gyakorlati képzést biztosítjuk Önnek ahhoz, hogy minősített tanácsadóvá váljon. Kínálunk iskolai t ...

Tovább