MASTERSTUDIES

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Rochester az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A mester az egyetemi szintű képzés első állomása, melynek előfeltétele az alapdiploma. A mestert általában két éves nappali tagozatos képzés során szerzik meg a hallgatók, ez félévente 36-54 kreditet jelent.  

A mester, amely úgy 1-2 éves iskolai kapni, segíthet a diákok fejlesszék szakmai készségek és ismereteket szerezni az általuk választott területen. Ez a javulás a készségek és ismeretek vezethet a magasan képzett karrier lehetőségeket a haladás.

 

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Rochester, a városban található, Monroe County, New York, USA. A város ismert különböző nevek alatt, mint a világ kép központjában a lisztet város és a virág város. Mellett különböző egyetemen, a város ad otthont egy pár akkreditált egyetem.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült Rochester az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

Master Of Science In Information Technology Management

Oakland University School of Business Administration
MSc
<
Nappali
Campus

Ad határozott műszaki és vezetői háttér, akiket érdekel a informatikai technológia (IT) a versenyelőny

Tovább

Könyvelői Mester

Oakland University School of Business Administration
Mester
<
Nappali
Angol
Campus

A MAC-t olyan hallgatók számára tervezték, akiket közügy-, vállalati és nem üzleti számvitelben érdekelnek

Tovább