MASTERSTUDIES

Mesterek az Amerikai Egyesült York az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A master 's diplomát egy posztgraduális tudományos fokozat. Egy már rendelkeznie kell egy egyetemi diploma, hogy alkalmazni kell a mester 's program. A legtöbb mester 's szak lenne szükség a diákok, hogy töltsenek ki egy mester ' s dolgozat vagy kutatási papírt.

Iparművészeti elengedhetetlenek ahhoz, hogy kellemes tervez az élet minden területén. Ezek nélkül a világ lenne hihetetlenül unalmas. A Master in Applied Arts ad egy mélyebb megértését használatának művészetét ezekben gyakorlati területeken.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

York egy kis történelmi város a dél-közép Pennsylvania. Mivel a város egy regionális központi kérdés, hogy otthon sok egyetemek és főiskolák. Az egyetemek a város ismert, hogy üzleti, orvosi, és gasztronómiai programok.

Mesterképzések az Amerikai Egyesült York az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

Master of Education Program

York College of Pennsylvania (YCP)
Mester
<
Nappali
<
Részidős
Campus

A Master of Education program egy szakmai felkészítő program célja, hogy építsen a vezetési kapacitásokat regionális állami és magániskolák.

Tovább