MASTERSTUDIES

Mesterképzések az Amerikai Egyesült normann az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Iparművészeti elengedhetetlenek ahhoz, hogy kellemes tervez az élet minden területén. Ezek nélkül a világ lenne hihetetlenül unalmas. A Master in Applied Arts ad egy mélyebb megértését használatának művészetét ezekben gyakorlati területeken.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Norman, a városban található, Oklahoma, USA-ban ismert a felsőoktatási és kutatási létesítmények. Több mint 30.000 hazai és ingázó diák tanulmányi egyetemek és főiskolák a város.

Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült normann az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

Kettős mester számviteli / Master of Science in mis

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Mester
MSc
<
Nappali
Angol
Campus

Az egyik lehetőség, a hallgató, aki folytatni kívánja karrier lehetőségek a szakmai szolgáltatások és a tanácsadó cégek.

Tovább

MACC / MBA

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Mester
MBA
<
Nappali
Angol
Campus

A kettős szak ötvözi Business Administration Master Számviteli.

Tovább