MASTERSTUDIES

Világítás-tervezés Mesterdiplomák Megtekintése az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Az előnyök a Masters túlmutat javítani a jövedelemszerzési lehetőségek. Ezek az Ön személyes és szakmai készségek, hogy gyorsítsák a fejlődés. Ők is a lehetőséget, hogy megkülönböztesse magát a többiek, akik közül sokan hasonló az A-szint és egyetemi képesítést.

A világítás tervezés azt vizsgálja, hogy a fény kölcsönhatásba lép-e a környezetgel, és hogyan lehet kreatívan felhasználni a különböző terek megvilágítására. Ez olyan témákra terjedhet ki, mint az építészeti világítás, a belső világítás és a színpadi világítás különböző eseményekhez.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A Legjobb Világítás-tervezés Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Államokban 2021

2 Találatok Világítás-tervezés, Amerikai Egyesült Államok Filter

MA a teljesítményben

Rose Bruford College of Theatre and Performance
MA
okt. 2021
<
Nappali
<
13 hónap
Angol
Campus

A Light in Performance MA egyedülálló lehetőséget kínál a fény jelenlegi felhasználásának és alkalmazásának, mint a teljesítmény anyagának feltárására. A program olyan világít ...

Tovább

New York School of Interior Design
Mester
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

Az MPS belső világítás tervezés (MPS-L) egy egyéves, post-szakmai végzettség, amely szigorú szakmai képzés területén a természetes és mesterséges megvilágítás a belső környeze ...

Tovább