KULFOLDIMESTER.HU

Részidős Zenetudomány Mesterek Áttekintése Lettországban 2019

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Zenetudományi utal, hogy a tanulmány a zeneszerzés és a létrehozását és működését a zene. A diákok egy zenetudományi programban megismerhetik a különböző aspektusait a klasszikus zene, a fizika részt létrehozásában hang, a kulturális és történelmi hátterét a zene, és az egyes zenei felfogása.

Lettország, hivatalosan a Lett Köztársaság, egy olyan ország, a balti régió Észak-Európában. Az északról Észtország, a déli Litvánia által, keletre Oroszország, és a délkeleti Fehéroroszország által. A lettek egy balti nép, kultúrájukat tekintve a litvánok. Capital Riga, amely otthont ad a Lettországi Egyetem több mint 23000 beiratkozott diákok.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Zenetudomány Egyetemi Tanulmányok Lettországban 2019

1 Találatok Zenetudomány, Lettország Filter

Professzionális mester pedagógiai zene

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Lettország Riga + 1 további

Képes elemezni szabályszerűségeket az értelmezések különböző stílusú zenei művek; objektíven értékelni a zenét a tudomány és a zeneszerző kreatív örökség; A tudományos kutatás a zenepedagógiai, kvalitatív és kvantitatív kutatási módszerek; elkészíti a kulturális projektjavaslat források igénybevételéhez; dolgozni számítógépes programok célja a zene.