Keystone logo

Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok ban ben Brescia, Olaszország számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Olaszország
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
Szakirányok
    Művészettudományok (0)
  • Élettudomány (1)
  • Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

Mester Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok

Brescia már félelmetes méltóságát, mert miután top rangsorolt ​​egyetem Olaszországban, és a híres légkör kialakítása intenzíven magas kultúra a kutatás. Ez egy egyedülálló élmény, hogy tanulmányozza az olaszországi legősibb városa Brescia, amely népszerű az egész világon.

Az élelmiszerek tulajdonságainak tanulmányozása is része a élelmiszer-tudományi képzésnek. Az alábbi témaköröket érinti a képzés: honnan származnak az élelmiszerek, hogyan gyártják az ételeket és az italokat, milyen módon szállítják, tárolják és fogyasztják őket.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.