mestere tanácsadás

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Ez a Master of tanácsadás egy teljes munkaidőben programot be kell fejezni két év, és a kínált tanfolyam, gyakorlati rész és dolgozat. Ez a Masters program, amelynek alapját a tudós / szakember modell és jelentős gyakorlati összetevője benne.

&nbsp

&nbsp

ELHELYEZÉSE, felügyelet és ESETTANULMÁNYOK


Elhelyezések kerül megrendezésre a tanácsadó koordinátor és kerül sor off campus. Összesen nem kevesebb, mint 50 órányi tanácsadási gyakorlat és nem kevesebb, mint 30 órányi felügyelet lesz természetesen követelmény. Bezár a kommunikáció között kerül sor az elhelyezés és a tanfolyam koordinátora. Két esettanulmány be kell nyújtani, mint egy tanfolyam követelménye (egy-egy szemeszter) alapuló kliens tanácsadás elhelyezést.

&nbsp

&nbsp

ÉRTEKEZÉS


Mivel a gyakorló a program természetét, helyénvaló, hogy a disszertáció kell foglalkoznia néhány területen tanácsadási gyakorlat.


A munka kell az eredeti vizsgálat jóváhagyott témát, és hozzá kell járulnia a test általános tanácsadás tudás.


Javaslatok a dolgozatban meg kell vitatni a kurzus koordinátora vége előtt az első félév tanulmányi.


Ez a jelentés a nem kevesebb, mint 13.000 szóból álló, kivéve referenciákat és irodalomjegyzék, és nem több, mint 15.000 szó.


A kutatást kell megalapozott, és használd a kvantitatív módszerek orqualitative.

&nbsp

&nbsp

Tanfolyam struktúra


Előfeltétel
Fejlődéslélektan vagy azzal egyenértékű


1. szemeszter
Elméletek és megközelítések tanácsadás
Tanácsadás készségek Felülvizsgálat
Tapasztalati Group / megkönnyítése ismeretek
Kutatási módszerek
Narratív terápia Műhely

&nbsp

xt-dekoráció: kiemelik, "> 2. szemeszter
Tapasztalati csoport megkönnyítése készségek
Tanácsadás párok és családok
Kutatási téma és szeminárium bemutatása
Etikai kérdések a szakmai élet
Tanácsadás trauma (Workshop)
Pszichoszexuális Therapy (Workshop)


Félév 3. és 4.
Elhelyezés / felügyelet / Case Studies *
Értekezés *
* Éves

&nbsp

&nbsp

EREDMÉNYEK


Végén a Masters fokozat diákok:


• Legyen épülő ismereteket már megszerzett.
• Legyen képes dolgozni belül a különböző beállítások és a
különböző ügyfelek.
• azonosítása és megvitatása közötti elmélet, gyakorlat és
személyes tudatosság.
• azonosítása, megvitatása és a kontraszt az alapvető fogalmakat és
kérdések különböző elméleti modellek.
• Ismerjék és megfelelő választ az önálló
sérülés / öngyilkos magatartásról.
• Legyen ismerete kutatási módszerek.
• bizonyították, hogy képes elvégezni a független
kutatás.
• Legyen jártas dolgozó párok, családok és a
egy csoportot.
• Legyen tapasztalata nem kevesebb, mint 50 óra tanácsadás
gyakorlat és 10 óra felügyeletet.

&nbsp

&nbsp

&nbsp

KÉRELEM Beiratkozási


A pályázatokat legalább egy hónappal megelőzően
megkezdése. Vannak azonban korlátozott hely áll rendelkezésre
posztgraduális képzés és tele lesz a érkezési sorrendben firstserved alapon, hogy a korai alkalmazás javasolt.

Utoljára frissítve szept. 2011

Az iskoláról

A University of Notre Dame Ausztrália (UNDA) az egyik emelkedő csillaga ausztrál egyetemeken. Alapítva keresztül törvény a parlament a nyugat-ausztráliai 1989 decemberében, most már több mint 7000 diá ... Tovább

A University of Notre Dame Ausztrália (UNDA) az egyik emelkedő csillaga ausztrál egyetemeken. Alapítva keresztül törvény a parlament a nyugat-ausztráliai 1989 decemberében, most már több mint 7000 diák iratkozott be a három egyetemen Fremantle, Sydney és Broome. Az egyetem alapító partnere volt, a University of Notre Dame, az Egyesült Államokban (NDUS), egyike a világ nagy katolikus egyetemek és a viszonyítási UNDA. Általa szolgáltatott UNDA az ihletet, tanácsot, ötletet és modellek, "külföldön tanulni" a hallgatók és oktatók, valamint a jelenléte a vezetők a tanácsok és irányító tanácsok. &nbsp Notre Dame Ausztráliában egy ausztrál egyetem, amely felkarolta mind a modern ausztrál egyetemi hagyomány és az ősi és tisztelt hagyományait katolikus egyetem mind Európában, mind Észak-Amerikában. Azt kérte, hogy egy egyetemi szakosodott kiválóságának alapképzésben. A hangsúly az oktatási és képzési fiatalok való belépés a fő szakmák: orvosi, jogi, oktatási, ápolási, számvitel és pénzügy, fizioterápia, tanácsadás, egészségügyi tudományok és a papság. &nbsp Az egyetem különösen figyelemre méltó az a szerepe, mint a vezető a nagy hagyományos szakterületek Egészségügyi és Oktatási Bizottság, amennyiben kapcsolódó Egyház küldetése Ausztráliában. Azt is feltételezzük, különleges szerepet az oktatásban, illetve szolgáltatás, az őslakosok az Észak-Ausztrália. &nbsp Notre Dame egy közepes méretű, magánegyetem, amely megkapja az állami finanszírozás számos területen. A jelentős számú diák helyen az egészségügy és az oktatás területén finanszírozott az ausztrál kormány. Ez annak biztosítása, hogy, amennyire lehetséges, a hallgatók kapnak egy személyre szabott, magas színvonalú oktatás, gondoskodó és barátságos tanulási környezet. Mintegy 10 százaléka a hallgatói szervezet nemzetközi. &nbsp Az egyetem célja, hogy készítsen "az ipar készen áll" diplomásokat, akik nagy igény ausztrál munkaadók. &nbsp Az egyetem három egyetemen, Fremantle, Sydney és Broome feltűnően szép és nagyon kényelmes. Ezek ideális helyszínt biztosítanak egy első osztályú alapképzésben egyetemi tapasztalat. Kevesebb
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Több Kevesebb